αρχικηVIRALΕταιρία θέλει να πληρώσει κάποιον με 1.000 δολάρια για να κάνει κάμπινγκ 2 ημέρες χωρίς ίντερνετ

Εταιρία θέλει να πληρώσει κάποιον με 1.000 δολάρια για να κάνει κάμπινγκ 2 ημέρες χωρίς ίντερνετ

Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο ξόδεψαν άπειρο χρόνο οι άνθρωποι μέσα στην πανδημία, αυτό ήταν… οι οθόνες. Τα lockdowns έκαναν την εμφάνιση τους, οι μετακινήσεις και τα ταξίδια περιορίστηκαν, και κάπως έτσι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βρέθηκαν ξαφνικά να περνούν πολύ χρόνο στα σπίτια τους, σερφάροντας στο ίντερνετ, βλέποντας Netflix ή scrollάροντας στο κινητό τους. Την ίδια στιγμή πολλαπλασιάστηκαν οι βιντεοκλήσεις.

Έρχεται τώρα μια εταιρία που θέλει να σε κάνει… να αποσυνδεθείς από τον «digital κόσμο». Η πλατφόρμα Satelliteinternet.com θέλει να πληρώσει κάποιον με 1.000 δολάρια για να κάνει κάμπινγκ 2 ημέρες χωρίς να έχει καθόλου πρόσβαση στο ίντερνετ. Αυτός που θα επιλεγεί, θα διαμένει σε τροχόσπιτο. Και θα μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε Εθνικό Πάρκο στις ΗΠΑ. Μόλις φτάσει στον προορισμό του, αυτομάτως θα απενεργοποιηθούν όλες οι ηλεκτρονικές του συσκευές, έτσι ώστε να ξεκινήσει το challenge.

Ο «τουρίστας» θα πάρει 400 δολάρια στην αρχή, και άλλα 600 δολάρια στο τέλος της δοκιμασίας. Τι πρέπει να κάνει ακόμα: Στο τέλος των 48 ωρών, θα χρησιμοποιήσει mobile hotspot ή Wi-Fi από τοπικό καφέ ή βενζινάδικο για να μοιραστεί την εμπειρία του στο διαδίκτυο. Το φαγητό κατά την διάρκεια των 2 ημερών θα είναι πληρωμένο από την εταιρία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση ως τις 23 Σεπτεμβρίου εδώ. Να σημειώσουμε βέβαια ότι για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις άδεια εργασίας στις ΗΠΑ και να είσαι άνω τω 25 ετών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + six =