αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕταιρία δίνει 4.000 ευρώ για να σου μεταδώσει… κορονοϊό και να σε εξετάσει

Εταιρία δίνει 4.000 ευρώ για να σου μεταδώσει… κορονοϊό και να σε εξετάσει

Αν κάποιος ψάχνει για ένα επιπλέον εισόδημα, η παρακάτω είδηση ίσως… τον ενδιαφέρει. Βρετανοί επιστήμονες αναζητούν εθελοντές για να τους εμβολιάσουν με ιό παρόμοιο με τον γνωστό κορονοϊό ώστε να τους εξετάσουν. Σύμφωνα με το ενημερωτικό μέσο NewsHub, αναζητούνται 24 εθελοντές που θα εμβολιαστούν με δυο παρόμοιους ιούς του κορονοιού και αφού εμβολιαστούν θα μπουν σε ειδική καραντίνα για 2 εβδομάδες. Οι ιοί αυτοί δεν είναι θανατηφόροι και είναι πολύ κοντά στον κορονοιό. Στόχος είναι φυσικά να βρεθούν αποτελεσματικές θεραπείες.

Η εταιρεία Hvivo, στην οποία ανήκει το εργαστήριο ερευνών στο οποίο και θα γίνουν οι έρευνες εφόσον βρεθούν οι 24 εθελοντές ανακοίνωσε ότι ο χώρος στον οποίο θα βρεθούν οι εξεταζόμενοι θα είναι τέτοιος ώστε να προσφέρει ό,τι χρειάζονται οι εθελοντές για να χαλαρώνουν.

Θα βρίσκονται εσώκλειστοι στον ειδικό χώρο όπου θα μπορούν να βλέπουν τηλεόραση και να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ καθημερινά οι επιστήμονες θα λαμβάνουν από αίμα μέχρι δέρμα και ακαθαρσίες από τους εθελοντές ώστε να τις εξετάζουν.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και απόλυτα υγιείς. Μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να κάνουν την αίτηση τους εδώ. Η εταιρία θα στείλει ειδοποίηση όταν ανοίξουν οι θέσεις. Όπως σημειώνει πάντως η εταιρία, σε πρώτη φάση αναζητά άτομα που διαμένουν στην Βρετανία.

ΥΓ: Η αμοιβή που θα λάβουν όσοι επιλεγούν, θα ανέρχεται στα περίπου 4.000 ευρώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως είναι να βλέπεις το φως του ήλιου μετά από 30 ημέρες λόγω κορονοϊού: Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =