αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕσύ διάβασες τους όρους χρήσης του FaceApp;

Εσύ διάβασες τους όρους χρήσης του FaceApp;

Είναι το trend των ημερών στο ίντερνετ. Πόσοι από εσάς έχετε δοκιμάσει να… γεράσετε τον εαυτό σας μέσα από το FaceApp; Μάλλον οι περισσότεροι.

Αυτές τις ημέρες, το FaceApp βρέθηκε στα κινητά περισσότερων από 100 εκατ. ανθρώπων και η εφαρμογή είναι τώρα η κορυφαία στο iOS App Store σε 121 χώρες.

Αλλά πόσοι από εσάς διαβάσατε τους όρους χρήσης; Τώρα δεν θα μιλήσουμε για τις φήμες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από την εφαρμογή. Αλλά για αυτά που αναφέρει επίσημα η εφαρμογή. Και πολλοί χρήστες πάτησαν «αποδέχομαι», χωρίς καν να διαβάσουν.

Ενώ σύμφωνα με τους όρους του FaceApp οι άνθρωποι εξακολουθούν να κατέχουν το δικό τους «περιεχόμενο χρήστη» (δηλαδή τις φωτογραφίες με το πρόσωπό τους), η εταιρεία κατέχει μια άνευ χρονικού ορίου και αμετάκλητη άδεια χωρίς δικαιώματα, για να κάνει ό, τι θέλει μαζί με αυτό. Χορηγείτε στο FaceApp μια αέναη, αμετάκλητη, μη αποκλειστική, απεριόριστη, παγκόσμια, άνευ οικονομικών απαιτήσεων άδεια χρήσης για αναπαραγωγή, τροποποίηση, προσαρμογή, δημοσίευση, μετάφραση, δημιουργία παράγωγων έργων, αναφέρουν μεταξύ άλλων οι όροι.

Δες τι αναφέρουν οι όροι χρήσης

https://www.lifo.gr/icache/500/580/1/1528919_faceapp.jpg

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το YouTube Music ήρθε στην Ελλάδα- Πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − six =