αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕργαζόμενη σε σούπερ μάρκετ παραιτήθηκε ανακοινώνοντας το από τα μεγάφωνα του καταστήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Εργαζόμενη σε σούπερ μάρκετ παραιτήθηκε ανακοινώνοντας το από τα μεγάφωνα του καταστήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια… θεαματική έξοδο έκανε μια εργαζόμενη στην γνωστή αλυσίδα Walmart στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την παραίτηση της από τα μεγάφωνα του σούπερ μάρκετ.

Η νεαρή που εργαζόταν στο τμήμα των ηλεκτρονικών, στο video που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της στο Facebook, εμφανίζεται να παίρνει το μικρόφωνο που υπήρχε στο κατάστημα και να ανακοινώνει σε όλους την παραίτησή της, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στο κατάστημα. Το βίντεο έγινε viral ενώ πολλά μεγάλα ΜΜΕ αναμετέδωσαν την είδηση.

«Την προσοχή σας πελάτες και συνεργάτες του Walmart, το όνομά μου είναι Beth από το τμήμα των ηλεκτρονικών, δουλεύω εδώ σχεδόν 5 χρόνια και μπορώ να πω οτι όλοι δουλεύουν πολύ και είναι χαμηλόμισθοι. Τόσο οι μάνατζερς, όσο και οι πελάτες μας συμπεριφέρονται άσχημα και όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας λένε οτι είμαστε αναλώσιμοι. Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων η εργαζόμενη, ανακοινώνοντας δημόσια την παραίτηση της.

Η Beth McGrath που δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook και αργότερα επανήλθε ευχαριστώντας όσους απάντησαν, λέγοντας ότι ήταν συγκλονισμένη από την υποστήριξη που είχε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − ten =