αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕρήμωσαν τα γραφεία της Astra Airlines- Έρχονται εξελίξεις για την εταιρία

Ερήμωσαν τα γραφεία της Astra Airlines- Έρχονται εξελίξεις για την εταιρία

Σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, αναμένεται να γίνουν οι σημαντικές ανακοινώσεις αναφορικά με το μέλλον της Astra Airlines.

Η αεροπορική εταιρεία στην ουσία δεν λειτουργεί εδώ και μερικές ημέρες καθώς έχει προχωρήσει σε ακυρώσεις των πτήσεών της.

Συγκεκριμένα το Σάββατο ακύρωσε τις πτήσεις Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο, τη Δευτέρα την πτήση Λήμνος-Ικαρία-Θεσσαλονίκη και σήμερα τις πτήσεις Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για ακύρωση των αυριανών πτήσεων.

Την ίδια ώρα τα γραφεία της εταιρείας που έχει βάση το αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι κλειστά, στο τηλεφωνικό της κέντρο –μετά το ηχογραφημένο μήνυμα -δεν απαντά κανείς, ενώ στην ιστοσελίδα της δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα να κλείσει κάποιος εισιτήριο για οποιαδήποτε πτήση.

Σύμφωνα με πηγές της αγοράς ο ιδιοκτήτης φέρεται να δηλώνει ότι βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτών – χρηματοδοτών που θα καλύψουν τις άμεσες ανάγκες της εταιρείας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του είναι περιορισμένος και για το λόγο αυτό αναμένεται αύριο να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Να σημειωθεί ότι η Astra Airlines έχει ως βάση της το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και απασχολεί πάνω από 100 εργαζόμενους, διαθέτει τέσσερα αεροσκάφη (ένα τζαμπολίνο και τρία ελικοφόρα) και εκτελεί απευθείας πτήσεις από (και προς) Θεσσαλονίκη προς Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο, Λήμνο, Ικαρία, Ηράκλειο και Κω και από Αθήνα προς Χίο, Κοζάνη, Καστοριά και Ικαρία.

Αναφορικά τέλος με τις πτήσεις που ακυρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες η εταιρεία με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και ενημερώνει ότι «τα αιτήματα για την αποζημίωση των επιβατών θα εξεταστούν και θα απαντηθούν μέχρι την 15-11-2019».

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 13 =