αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟκτώ websites που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το δικό σου site δωρεάν

Οκτώ websites που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το δικό σου site δωρεάν

Πλέον τα δεδομένα έχουν κάπως έτσι: Δημιουργείς ένα site μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και στη συνέχεια ξεκινάς να έχεις χρήστες- πελάτες- αναγνώστες ακόμα και από την άλλη μεριά του κόσμου. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεσαι σε μια μικρή χώρα, ένα απομονωμένο χωρίο ή μια κακή γειτονία, όπως έχουμε ξανά πει.

Ωραία. Και πως μπορείς να φτιάξεις ένα site; Καταρχήν να πούμε ότι μπορείς πολύ γρήγορα να φτιάξεις ένα blog σε πλατφόρμες όπως το WordPress ή το Blogger. Όμως τώρα δεν θα συζητήσουμε για αυτό. Θα δούμε το πως μπορείς να φτιάξεις κάτι λίγο καλύτερο. Υπάρχει βέβαια πάντα η δυνατότητα να απευθυνθείς σε μια εταιρία που κατασκευάζει sites, να πεις τι ακριβώς θέλεις και πολύ γρήγορα να έχεις στον ιντερνετικό αέρα το δικό σου site. Εκεί χρειάζεται βέβαια να πληρώσεις. Και οι τιμές μπορεί να διαφοροποιούνται, ανάλογα με το που θα απευθυνθείς. Αν κάνεις το σχετικό ψάξιμο, θα ακούσεις τιμές από 300 ευρώ, μέχρι και τιμές που ξεπερνούν… τα 5.000 ευρώ.

Τώρα θα δούμε το πως μπορείς να το κάνεις μόνο σου. Αρκεί να έχεις λίγο χρόνο να αφιερώσεις. Υπάρχουν αρκετά sites στην αγορά, τα λεγόμενα Website Builders, τα οποία σου δίνουν την δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου site. Μόνος σου. Και δωρεάν. Παρακάτω θα δεις 8 από αυτά. Εξερεύνησε τα και σκέψου μήπως ξεκινήσεις… σήμερα κιόλας.

1# Wix

2# WebNode

3# Site123

4# Weebly

5# Jimdo

6# WebStarts

7# WebsiteBuilder

8# Websiteplanet

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 8 =