αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπτά business κανάλια στο YouTube που τσεκάρω κάθε ημέρα | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Επτά business κανάλια στο YouTube που τσεκάρω κάθε ημέρα | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Πατάς το play και παίρνεις χρήσιμες πληροφορίες. Στην παρακάτω λίστα θα δεις 7 ξένα business κανάλια στο YouTube, τα οποία τσεκάρω κάθε ημέρα. Κάνοντας ακριβώς αυτό: Πατάω το play και παρακολουθώ διάφορα βίντεο, είτε από το laptop μου, είτε από το smartphone μου ενώ είμαι… σε κάποια παραλία. Πρόκειται για κανάλια που έχουν συγκεντρώσει το δικό τους μεγάλο κοινό και ανεβάζουν συνεχώς νέο υλικό.

Ρίξε μια ματιά στα βίντεο που έχουν (κλικ στα ενεργά links), και ίσως θελήσεις να πατήσεις το subscribe button σε κάποια από αυτά τα YouTube κανάλια.

1# Forbes: Θα δεις business βίντεο,με εστίαση στις ιστορίες επιτυχίας.

2# Inc.com: Και εδώ ανεβαίνουν βίντεο σε συχνή βάση. Συνήθως σύντομης διάρκειας, με εστίασε σε tips.

3# Entrepreneur.com: Βίντεο συνήθως μικρής διάρκειας. Έχει ενδιαφέρον ότι θα δεις να μιλούν και επιχειρηματίες μικρότερης ηλικίας, που δεν είναι ακόμα στην ελίτ. Αλλά και πιο μεγάλους φυσικά.

4# Neil Patel: Είναι ένας γκουρού του μάρκετινγκ και των digital επιχειρήσεων. Στα βίντεο του παραθέτει διάφορες στρατηγικές σε αυτά τα πεδία.

5# Business Insider: Θα βρεις βίντεο από το ευρύτερο business πεδίο. Αρκετές φορές, παίρνοντας αφορμή από την επικαιρότητα.

6# Alux.com: Ένα κανάλι με 6,3 εκατ. subscribers. Εδώ θα βρεις ενδιαφέροντα βίντεο που έχουν να κάνουν με την επιχειρηματικότητα, τα χρήματα, την καριέρα και όχι μόνο. Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο κανάλι, είναι ότι δημιουργεί λίστες μέσα στα βίντεο του. Πως θα σου φαινόταν να δεις «Τα 15 μαθήματα ηγεσίας από τον Tim Cook» ή «Τα 15 βήματα για να χτίσεις μια κοινότητα για το brand σου»;

7# GaryVee: Το κανάλι του γνωστού επιχειρηματία και αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου, Gary Vaynerchuk. Έχει 3,1 εκατ. subscribers. Σε αυτό θα δεις την ίδιο τον Gary να μιλά και να παραθέτει… τα μυστικά του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 1 =