αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπτά business γκουρού που αξίζει να ακολουθείς στο Linkedin

Επτά business γκουρού που αξίζει να ακολουθείς στο Linkedin

Το Linkedin είναι το πιο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Οι περισσότεροι χρήστες το χρησιμοποιούν για να βρουν την επόμενη θέση εργασίας τους, ωστόσο η συγκεκριμένη πλατφόρμα προσφέρεται για περισσότερα πράγματα.

Ακριβώς επειδή το Linkedin έχει έναν πιο «σοβαρό χαρακτήρα», εκεί θα βρεις πολλούς business γκουρού, οι οποίοι διαθέτουν τα δικά τους προφίλ με πάρα πολλούς ακολούθους. Έχουν δημιουργήσει ουσιαστικά τις δικές τους κοινότητες, και έχουν σχεδόν καθημερινή online παρουσία. Ποστάρουν συμβουλές, βίντεο ή άρθρα που τους ενδιαφέρουν (και ενδιαφέρον επίσης το κοινό στο οποίο απευθύνονται). ‘Η αναρτούν κείμενα που έχουν γράψει οι ίδιοι. Κατά καιρούς, αναρτούν και νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες αφορούν τις εταιρίες τους.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ χρήσιμο να ακολουθείς τους σωστούς ανθρώπους στο Linkedin. Το It’s Possible προτείνει 7 business πρόσωπα, που σίγουρα έχουν ενδιαφέρον. Ειδικά αν είσαι νέος επιχειρηματίας ή startupper. Κάνοντας κλικ σε κάθε ένα από τα ενεργά links παρακάτω, μπορείς να μεταφερθείς απευθείας στο προφίλ του κάθε προσώπου.

1- Richard Branson, ιδρυτής Vergin Group
19 εκατ. ακόλουθοι

2- Kevin O’Leary, επενδυτής
3 εκατ. ακόλουθοι

3- Arianna Huffington, ιδρύτρια Thrive Global, Huffington Post
10 εκατ. ακόλουθοι

4- Bill Gates, ιδρυτής Microsoft
33 εκατ. ακόλουθοι

5- Linas Beliūnas, FinTech strategist. Με προϋπηρεσία σε αρκετές μεγάλες εταιρίες και σπουδές στο Harvard
176. 000 ακόλουθοι

6- Michael Dell, ιδρυτής Dell
1,7 εκατ. followers

7- Simon Sinek, best seller αρθρογράφος
5,1 εκατ. followers

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 4 =