αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπτά σημάδια που δείχνουν ότι βαδίζεις… στο λάθος μονοπάτι

Επτά σημάδια που δείχνουν ότι βαδίζεις… στο λάθος μονοπάτι

Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, μερικές φορές κάνουμε λάθος. Πέφτουμε και ξανά σηκωνόμαστε. Κοιτάζοντας πίσω στη ζωή, πόσες φορές χρειάστηκε να δοκιμάσετε κάτι πολλές φορές πριν το κάνετε σωστά; Μάλλον έχει τύχει πολλές φορές.

Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με 7 σημάδια που μπορούν να σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να επαναξιολογήσετε την πορεία σας, και να καταλάβετε πού πρέπει πραγματικά να πάτε. Όταν πρόκειται να βρούμε τους σωστούς δρόμους στη ζωή μας, υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ό,τι συνήθως αντιλαμβανόμαστε. Μερικές φορές το μονοπάτι που πιστεύουμε ότι είναι το σωστό, είναι το λάθος. Εδώ είναι λοιπόν μερικά σημάδια που πρέπει να σε αφυπνίσουν, όπως τα παραθέτει το αμερικανικό awarenessact.com.

1. Νιώθεις βαλτωμένος

Νιώθεις ότι οτιδήποτε και να κάνεις, δεν μπορείς να προχωρήσεις. Έχεις κολλήσει και δεν ξέρεις πως να προχωρήσεις. Αυτό είναι ένα απογοητευτικό και ενοχλητικό συναίσθημα που πρέπει να σε προβληματίσει.

2. Νιώθεις… πολύ άνετα

Νιώθετε ότι τα πράγματα είναι απλώς «ΟΚ». Είστε άνετοι και ικανοποιημένοι. Δεν συμβαίνει τίποτα σπουδαίο στη ζωή σας, αλλά και τίποτα δεν πάει χάλια. Πάντως αν μείνεις για πολύ καιρό μέσα σε αυτή τη ”ζώνη άνεσης”, μάλλον θα μείνεις πίσω στη ζωή σου.

3. Το ένστικτο σου είναι αναστατωμένο

Νιώθεις περίεργα μέσα σου και έχεις συνεχώς νεύρα- που δουλεύουν πάντα εναντίον σου. Αυτό είναι επίσης ένα κακό σημάδι.

4. Δεν είσαι χαρούμενος

Δεν είστε πλέον ευτυχισμένοι στη ζωή και δεν έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Ξέρετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλά δεν είστε σίγουροι τι πρέπει να αλλάξει.

5. Ξεχνάς αυτούς που έχουν σημασία

Δεν αφήνεις τους κοντινούς σου ανθρώπους να είναι πλέον κοντά σου. Ξεχνάς τους ανθρώπους που νοιάζονται για σένα. Ενώ θέλουν να είναι κοντά σας, εσείς συνεχίζετε να τους απορρίπτετε και με αυτόν τον τρόπο χάνετε το σύστημα υποστήριξής σας.

6. Είσαι υπερβολικά εγωιστής και κοιτάς τα υλικά αγαθά

Είσαι πολύ εγωιστής. Εστιάζεις σε πράγματα που δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου… όταν πεθάνεις. Το να είσαι πολύ υλιστής δεν είναι καλό. Σίγουρα, το να εκτιμάς τα πράγματα που έχεις είναι σημαντικό, αλλά μην έχεις πολύ εμμονή με τέτοια πράγματα.

7. Φαίνεται ότι τίποτα δεν πάει καλά

Νιώθεις ότι όσο σκληρά κι αν προσπαθείς, τίποτα δεν καταλήγει όπως θέλεις. Κάθε φορά, κάτι πηγαίνει στραβά, και απλά δεν φαίνεται να μπορείτε να προχωρήσετε.

Όταν βλέπεις κάτι από τα παραπάνω, κάνε μία παύση, πάρε μια ανάσα, και αφιέρωσε μερικά λεπτά για να χαλαρώσεις. Δες τα δεδομένα, και αποφάσισε που θες να πας από εδώ και στο εξής. Το ότι ακολουθείς το λάθος μονοπάτι δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βρεις το σωστό μονοπάτι στο τέλος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 3 =