αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπιχειρηματίες θέλουν να φέρουν τα αυτοκίνητα της Tesla στην Ελλάδα- Και να «παίξουν» σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη

Επιχειρηματίες θέλουν να φέρουν τα αυτοκίνητα της Tesla στην Ελλάδα- Και να «παίξουν» σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη

Σε έντονη κινητικότητα βρίσκονται Ελληνες επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν την επένδυση και να φέρουν τα αυτοκίνητα της Tesla στην Ελλάδα, με διάθεση μάλιστα να καλύψουν ένα μεγάλο κομμάτι της νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπως σημειώνει το Newsauto.gr.

Σε αυτό, σημαντικό ρόλο παίζει το πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης για την ηλεκτροκίνηση. Σημειώστε πως εφόσον τηρηθεί το προαναγγελθέν πρόγραμμα, το Model3 στην Ελλάδα θα είναι πιο οικονομικό από τη σημερινή τιμή πώλησης στην Βρετανία.

Μόλις αυτό εφαρμοστεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, πέρα του ότι θα είναι πιο προσιτό αφού προβλέπεται η δραστική μείωση του ΦΠΑ (Ο% τέλος ταξινόμησης), θα είναι ιδιαίτερα θελκτικό για ως «εταιρικό» αυτοκίνητο (leasing κλπ), με το πρόγραμμα να προβλέπει επιπλέον απόσβεση του αυτοκινήτου, κατά 25% της αξίας του, για την εταιρεία.

Ήδη μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος έχει έρθει σε πρώτη συμφωνία με τους Αμερικανούς και μένουν μόνο οι λεπτομέρειες ώστε να δούμε την πρώτη έκθεση της Tesla, στην Αττική. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι οι τελικές υπογραφές θα πέσουν μόλις γίνει το πρόγραμμα για την ηλεκτροκίνηση νόμος του Κράτους και οι Αμερικανοί δώσουν το πράσινο φως, η Ελληνική εταιρεία να αναλάβει την εκπροσώπηση της Tesla στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Όπως είναι αυτονόητο μία τέτοια επενδυτική κίνηση στην Ελλάδα, θα στρέψει τα βλέμματα της Παγκόσμια αγοράς αυτοκινήτου προς τη χώρα μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 3 =