αρχικηVIRALΕπιστρέφουν τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» με νέα επεισόδια

Επιστρέφουν τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» με νέα επεισόδια

Αν έχεις μεγαλώσει στα ’90s, σίγουρα θυμάσαι τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα». Το δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα επιστρέφει τώρα με νέα επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Zappit, τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα θα προβληθούν από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα γίνουν στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Ρωσία, την Ισπανία και βέβαια, στην Ελλάδα.

Tα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» ξεκίνησαν το 1965 ως η διεθνής εκδοχή του γαλλικού προγράμματος «Intervilles». Η ιδέα ανήκε στον Στρατηγό Σαρλ ντε Γκωλ και είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από διαφορετικές χώρες. Η Ελλάδα πήρε μέρος από το 1993 μέχρι το 1999 με παρουσιαστή τον αείμνηστο Κώστα Σγόντζο και την Δάφνη Μπόκοτα.

Πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές, για παράδειγμα η ΕΡΤ δαπανούσε κάθε χρόνο για την σειρά περίπου 100 εκατομμύρια δραχμές (283.203 ευρώ).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 5 =