αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπίσημο: Η Yahoo εξαγοράστηκε από τη Verizon προς 4,5 δισ. δολάρια- Παραιτήθηκε η CEO Marissa Mayer

Επίσημο: Η Yahoo εξαγοράστηκε από τη Verizon προς 4,5 δισ. δολάρια- Παραιτήθηκε η CEO Marissa Mayer

Μια ιστορία που είχε αρχίσει αρκετό καιρό πριν, ολοκληρώθηκε σήμερα 13 Ιουνίου. Η Verizon ανακοίνωσε επίσημα ότι εξαγοράσει τη Yahoo προς 4,5 δισ. δολάρια. Η Yahoo θα ενσωματωθεί στην θυγατρική Oath, η οποία είναι κομμάτι της AOL. Σημειώνεται, ότι η AOL εξαγοράστηκε επίσης από τη Vesizon το 2015 προς 4,4 δισ. δολάρια.

Στο τιμόνι της Yahoo, θα βρίσκεται πλέον ο πρώην CEO της AOL, Tim Armstrong, όπως μεταδίδει το Tech Crunch. Η CEO της Yahoo, Marissa Mayer, παραιτήθηκε όπως αναμενόταν. Έχοντας λάβει βέβαια, μια διόλου ευκαταφρόνητη αποζημίωση, ύψους 23 εκατ. δολαρίων.

Κάπως έτσι, κλείνει η «ανεξάρτητη ζωή» της Yahoo. Μια από τις παλαιότερες εταιρίες διαδικτύου. Η οποία έφτασε σε στιγμές δόξας, αλλά βίωσε στη συνέχεια και δύσκολες στιγμές, αφού δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί ποτέ ολοκληρωτικά στα νέα δεδομένα. Η εξαγορά της, είναι ένα ακόμα σημάδι, ότι ο νέος τεχνολογικός κόσμος θα είναι «ενοποιημένος». Αφού οι «γίγαντες» θέλουν να ενσωματώσουν πολλές υπηρεσίες ο καθένας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − seven =