αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπίσημο: Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στην Ελλάδα ως τις 4 Μαΐου

Επίσημο: Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στην Ελλάδα ως τις 4 Μαΐου

Την παράταση των μέτρων περιορισμού που έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό, έως τις 4 Μαΐου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Τα μέτρα που είχαν ανακοινωθεί είχαν ισχύ έως τις 27 Απριλίου, αλλά ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε ότι αυτά θα παραταθούν έως τις 4 Μαΐου, ενώ επανέλαβε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ερχόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει αναλυτικά το πλάνο για το επόμενο διάστημα.

«Τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν μέχρι τις 27 Απριλίου παρατείνονται κατά μία εβδομάδα έως τις 4 Μαΐου. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους Έλληνες για να παρουσιάσει το συγκροτημένο σχέδιο της κυβέρνησης. Το πλαίσιο δηλαδή, στο οποίο θα κινηθούμε κατά το επόμενο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο κ. Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Η επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι αργή, και θα γίνει μέσα στον Μάιο και τον Ιούνιο. Όπως είπε ο κ. Πέτσας: «Σε κάθε φάση θα αξιολογούνται οι επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού και θα προχωρούμε εβδομάδα με εβδομάδα».

Σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς στις μετακινήσεις, τα sms στο 13033 και τα έντυπα βεβαίωσης μετακίνησης απάντησε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να φύγουν από την καθημερινότητά μας από τις 5 Μαΐου και μετά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =