αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕπίσημο: Η Apple λανσάρει κόκκινο iPhone για πρώτη φορά στην ιστορία της (ΦΩΤΟ)

Επίσημο: Η Apple λανσάρει κόκκινο iPhone για πρώτη φορά στην ιστορία της (ΦΩΤΟ)

Σε μια κίνηση- έκπληξη προχώρησε η Apple, καθώς ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια κόκκινη special έκδοση του iPhone7. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε συσκευή της αμερικανικής εταιρίας σε τέτοιο χρώμα. Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται σε συνεργασία με την οργάνωση RED. Και είναι στα πλαίσια μιας συνεργασίας που τρέχουν οι δύο πλευρές, που στόχο έχει να ενημερώσει τον κόσμο για το AIDS. Έτσι αναμένεται να δούμε κι άλλες εφαρμογές της Apple σε κόκκινο χρώμα.

«Αυτή η ειδική έκδοση του iPhone με το πανέμορφο κόκκινο φινίρισμα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τη συνεργασία μας με τη RED. Ανυπομονούμε να το πάρουν στα χέρια τους οι καταναλωτές» σημείωσε ο CEO της Apple, Tim Cook.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η νέα έκδοση θα είναι κυριολεκτικά κόκκινη στο πίσω μέρος από άκρη σε άκρη και το μόνο που θα ξεχωρίζει θα είναι το λευκό logo της Apple. Από μπροστά (σε ότι δεν καλύπτει η οθόνη) θα παραμείνει το αρχικό χρώμα.

Θα είναι διαθέσιμη τόσο για το iPhone 7 όσο και για το Plus. Σε δύο εκδόσεις: 128GB και 256GB. Η κόκκινη συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου και η τιμή της θα ξεκινά από τα 749 δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + eight =