αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕπίσημο: Έρχεται ο θρυλικός Mewtwo στο Pokemon Go, μέσα από… «αποκλειστικά Raids»

Επίσημο: Έρχεται ο θρυλικός Mewtwo στο Pokemon Go, μέσα από… «αποκλειστικά Raids»

Μια σημαντική ανακοίνωση έκανε η Niantic, μέσα από την οποία γνωστοποίησε ότι το Pokemon Mewtwo καταφθάνει στο Pokemon Go. Ο τρόπος για να πιάσεις το συγκεκριμένο Pokemon θα είναι ιδιαίτερος. Όπως ξεκαθαρίζει η εταιρία, αυτό θα γίνεται μόνο μέσω των αποκλειστικών Raid Battles, τα οποία μάλιστα βλέπουμε για πρώτη φορά.

«Οι Αποκλειστικές Raid Μάχες είναι όμοιες με τις υπάρχουσες Raid Μάχες με μικρές αξιοσημείωτες διαφορές. Τα Αποκλειστικά Raids περιοδικά θα εμφανίζονται σε γυμναστήρια ανά τον κόσμο, αλλά σε αντίθεση με τα υπάρχουσα Raids, οι Trainers θα προσκαλούνται για να συμμετάσχουν σε μία Αποκλειστική Raid Μάχη» τονίζει η Niantic.

Και εξηγεί: «Για να λάβεις μία πρόσκληση σε μία Αποκλειστική Raid μάχη, οι Trainers θα πρέπει να έχουν επιτυχημένα ολοκληρώσει πρόσφατα μια Raid μάχη ,με νίκη του Raid Boss, στο γυμναστήριο όπου η Αποκλειστική Μάχη θα συμβαίνει. Οι προσκλήσεις θα εμπεριέχουν προειδοποίηση  για το πότε μια Αποκλειστική Raid μάχη θα γίνει, δίνοντας τους αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν με άλλους Trainers πριν καταφέρουν να νικήσουν το παντοδύναμο Raid Boss».

Ο Mewtwo θα είναι το πρώτο Pokemon που θα δούμε να εμφανίζεται ως… έπαθλο, σε αυτές τις νέες μάχες. Επίσης, όπως ανακοινώθηκε τα 3 θρυλικά πουλιά θα είναι διαθέσιμα μέχρι το τέλος Αυγούστου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × five =