αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπένδυση 125 εκατ. ευρώ από την Παπαστράτος και δημιουργία 115 νέων θέσεων εργασίας

Επένδυση 125 εκατ. ευρώ από την Παπαστράτος και δημιουργία 115 νέων θέσεων εργασίας

Νέα επένδυση 125 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Παπαστράτος, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 90 χρόνων από τα εγκαίνια του εργοστασίου της στον Πειραιά. Παρουσίασε δε τη στρατηγική της για βιώσιμη ανάπτυξη πάνω σε 5 πυλώνες.

Ανακοινώνοντας την επένδυση, η Παπαστράτος τονίζει συγκεκριμένα ότι αυξάνεται η δυναμικότητα παραγωγής του εργοστασίου με εγκατάσταση 2 νέων γραμμών παραγωγής για Θερμαινόμενες Ράβδους Καπνού και 1 για Παραγωγή Φίλτρων.

Επίσης, αναβαθμίζονται μόλις τρία χρόνια μετά οι υπάρχουσες 6 γραμμές παραγωγής Θερμαινόμενων Ράβδων Καπνού για να παράγουν τα προϊόντα της επόμενης γενιάς του IQOS. Επιπλέον, εκσυγχρονίζεται το Λιθογραφείο με την πλήρη ψηφιοποίηση όλων των γραμμών εκτύπωσης μέσω 2 νέων γραμμών Ψηφιακής Εκτύπωσης.

Αυτό, σύμφωνα με την εταιρεία, σημαίνει:

  • Ενίσχυση της παραγωγικής δυνατότητας
  • Eπέκταση των εξαγωγών
  • Αύξηση του Ανθρώπινου Δυναμικού κατά 115 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 60 έχουν ήδη προσληφθεί και εκπαιδεύονται

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος κ. Χρήστος Χαρπαντίδης δήλωσε: «Γιορτάζοντας τα 90 χρόνια ιστορία μας σηματοδοτούμε μια νέα αρχή. Τη νέα μας πορεία. Εκείνη μιας εταιρείας που αλλάζει, που εξελίσσεται, που στηρίζει, που συμβάλλει, που εργάζεται με πάθος προς το καλύτερο. Γι’ αυτό και σήμερα δεν είναι άλλη μια μέρα. Είναι μία άλλη μέρα.

Με βασικό σύνθημα το “Ξαναγεννιόμαστε”, είναι η μέρα που μοιραζόμαστε μαζί σας τη στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης της Παπαστράτος και την νέα μεγάλη επένδυση που την σηματοδοτεί.

Το πλάνο μας για βιώσιμη ανάπτυξη δεν μένει σε γενικές κατευθύνσεις και ευχολόγια, αλλά τη θέτει στη σωστή βάση της, έτσι όπως την ορίζουμε εμείς στην Παπαστράτος: Δημόσια. Διάφανη. Δεσμευτική.

Παράλληλα, η νέα μεγάλη επένδυση των 125 εκατομμυρίων ευρώ είναι το επισφράγισμα της υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών που παράγονται εδώ, στη χώρα μας, και φτάνουν σε όλο τον κόσμο.

Γίνεται πραγματικότητα χάρη στους ανθρώπους της Παπαστράτος, τους συνεργάτες μας, την στήριξη από φορείς, την αποδοχή από καταναλωτές και την κοινωνία, χάρη σε όλες και όλους εσάς. Σας ευχαριστούμε θερμά».

Πηγή: Euro2day.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − two =