αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕννέα πράγματα που αξίζει να δοκιμάσεις τουλάχιστον μία φορά στα 20s σου

Εννέα πράγματα που αξίζει να δοκιμάσεις τουλάχιστον μία φορά στα 20s σου

Τα 20s είναι μία ωραία περίοδος στην ζωή των περισσότερων ανθρώπων. Είναι τότε που ξεκινάς να βγαίνεις… στο έξω κόσμο. Έχεις ξεκινήσει τις σπουδές σου, κάνεις ταξίδια, νέους φίλους, και αποκτάς τις πρώτες σου επαγγελματικές εμπειρίες. Και είναι φυσικά μία περίοδος κατά την οποία μπορείς να πειραματιστείς και να πάρεις ρίσκα, πιο εύκολα σε σχέση με αργότερα όταν οι υποχρεώσεις θα έχουν αυξηθεί.

Το Thought Catalog έφτιαξε μία ενδιαφέρουσα λίστα με μερικά πράγματα που αξίζει να δοκιμάσεις τουλάχιστον μία φορά στα 20s σου. Εδώ είναι 9 από αυτά.

1 | Κάντε αίτηση για μια δουλειά που θέλετε πραγματικά, αλλά που γνωρίζετε ότι έχετε σχεδόν μηδενικές πιθανότητες να πάρετε. Δεν θα διακινδυνεύσετε τίποτα και μπορεί πραγματικά να εκπλαγείτε ευχάριστα αν πάρετε τη θέση.

2 | Πήγαινε διακοπές σε κάμπινγκ με μία καλή ομάδα φίλων. Θα αποκτήσεις εμπειρίες που θα σου μείνουν αξέχαστες.

3 | Βάψτε το δωμάτιό σας με ένα πραγματικά περίεργο χρώμα, ένα χρώμα στο οποίο πάντα θέλατε, αλλά σας φαινόταν πολύ ««τολμηρό» για το διαμέρισμα ενός ενήλικα.

4 | Βρείτε μια δουλειά που μπορείτε να την παρατήσετε χωρίς τύψεις, και αφήστε την μόλις εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα για να πάτε ένα ταξίδι.

5 | Περάστε χρόνο με κάποιον πολύ μεγαλύτερο από εσάς και απλώς ακούστε τι έχει να πει για τη ζωή. Δείτε τι χρήσιμα μαθήματα μπορείτε να πάρετε από τέτοιους ανθρώπους.

6 | Οργάνωσε μια βραδινή έξοδο με τους συναδέλφους σου, ώστε όλοι να γνωριστούν και να διασκεδάσουν σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον- και να είσαι το άτομο που θα αναλάβει να οργανώσει την μάζωξη. Make things happen.

7 | Μετακομίστε σε μια πόλη που θέλετε να ζήσετε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψετε περίεργες δουλειές και πολλές ώρες για να πληρώσετε για τα πάντα. Κάντε την επιλογή να βρίσκεστε στα μέρη που θέλετε να βρίσκεστε και ζήστε τη ζωή σας με τους σωστούς ανθρώπους.

8 | Πλησίασε κάποιον/α στο μπαρ που φαίνεται συμπαθητικός/η και, χωρίς καν να το σκεφτείτε, ξεκινήστε μια συζήτηση μαζί του. Ακόμα κι αν δεν ταιριάξετε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αφού πρόκειται για ένα άτομο που έτσι κι αλλιώς δεν ήταν στην ζωή σου.

9 | Οργάνωσε ένα πάρτι- έκπληξη για έναν φίλο που έχει γενέθλια και έχει περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Ακόμα και η μάζωξη με μερικούς καλούς φίλους, μπορεί να κάνει την διαφορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξι απρόσμενα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις μεγάλη ευφυΐα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =