αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕννέα μικρές κινήσεις που θα σε κάνουν ένα διαφορετικό άτομο σε 1 χρόνο από σήμερα

Εννέα μικρές κινήσεις που θα σε κάνουν ένα διαφορετικό άτομο σε 1 χρόνο από σήμερα

Τελικά πως μπορείς να φτάσεις στους μεγάλους στόχους σου και να είσαι ευτυχισμένος στη ζωή σου; Κανείς δεν έχει το μαγικό ραβδί. Δεν υπάρχει ένα σχέδιο που μπορεί να ταιριάξει σε όλους τους ανθρώπους.

Αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιες μικρές κινήσεις οι οποίες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν τους δίνουμε την απαραίτητη σημασία.

Η παρακάτω λίστα θα σε βοηθήσει. Σε αυτή θα δεις 9 μικρές κινήσεις που θα σε κάνουν ένα διαφορετικό άτομο σε 1 χρόνο από σήμερα.

1# Διάβασε τουλάχιστον 1 βιβλίo κάθε μήνα

2# Γράψε τους στόχους σου στην αρχή κάθε εβδομάδας και κάθε μήνα

3# Βάλε το τηλέφωνό σου σε αθόρυβη λειτουργία πριν κάνεις ένα γεύμα με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει

4# Πες «ναι» σε κάτι που σε τρομάζει, αν ξέρεις ότι θα είναι πραγματικά καλό για εσένα

5# Άκου περισσότερο παρά να μιλάς. Και μετά συγχώρεσε τον εαυτό σου όταν αποτυγχάνεις σε αυτό. Και μετά προσπάθησε ξανά.

6# Κοιτάξτε οτιδήποτε άλλο εκτός από κάποια οθόνη τα λεπτά πριν κοιμηθείτε. Ένα βιβλίο, το παράθυρο, ο/η σύντροφός σας, ένα κατοικίδιο, το ταβάνι. Οτιδήποτε δεν πρόκειται να σας φέρει πίσω σε έναν κόσμο από τον οποίο προσπαθείτε να κάνετε ένα διάλειμμα για οκτώ ώρες κάθε βράδυ.

7# Κάνε περιπάτους έξω, για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να βρεις τις καλύτερες ιδέες. Θυμήσου την τακτική του Steve Jobs και του Αριστοτέλη.

8# Χρησιμοποίησε τον κανόνα του 70% όταν λαμβάνεις αποφάσεις. Όπως κάνει ο Jeff Bezos.

9# Σκεφτείτε πού ήσασταν πριν από ένα χρόνο, πριν από πέντε χρόνια, πριν από δέκα χρόνια. Σκεφτείτε όλα τα πράγματα που κάνετε τώρα και που δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσατε να κάνετε. Τώρα, συνεχίστε να ξυπνάτε κάθε μέρα προσπαθώντας να κάνετε το μέλλον σας ακόμη καλύτερο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 3 τρικ που χρησιμοποιούσε ο Αριστοτέλης για να πείθει πάντα το ακροατήριο του

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − six =