αρχικηVIRALΕννέα καθημερινά πράγματα που οι περισσότεροι τα κάνουμε λάθος (Εικόνες)

Εννέα καθημερινά πράγματα που οι περισσότεροι τα κάνουμε λάθος (Εικόνες)

Τα περισσότερα από τα πράγματα που θα δεις στην παρακάτω λίστα, τα έχουμε οι περισσότεροι στην καθημερινότητα μας. Και δες κάτι ακόμα: Τα κάνουμε λάθος. Χωρίς να το γνωρίζουμε. Εσύ ποιες από τις παρακάτω κινήσεις κάνεις λάθος;

1. Το στέγνωμα των χεριών

Αν χρησιμοποιείς πάνω από ένα κομμάτι χαρτί για να στεγνώσεις τα χέρια, είσαι λάθος. Αντ’ αυτού δίπλωσε ένα κομμάτι χαρτί κατά μήκος και σκούπισε τα. Η μέθοδος αυτή επιτρέπει την άμεση απορρόφηση του νερού μεταξύ των δύο στρωμάτων του χαρτίου. Έτσι, δεν θα χρειαστείς ποτέ ξανά ένα ολόκληρο ρόλο χαρτί για να σκουπίσεις τα χέρια!

2. Η στάση του σώματος στη λεκάνη (για το Νο2)

Σύμφωνα με διάφορες μελέτες, οι δυτικές τουαλέτες είναι εξαιρετικά βλαβερές για το έντερο. Δεν χρειάζεται να τρέξεις στην φύση για να πάρεις την σωστή θέση!  Όταν βρίσκεσαι στον κεραμικό θρόνο, χρησιμοποίησε απλά ένα σκαμνί κάτω από τα πόδια.

3. Ο τρόπος που ρυθμίζεις τους καθρέφτες του αυτοκινήτου

Όταν ρυθμίζεις τους καθρέφτες, τους βάζεις έτσι ώστε να βλέπεις την πίσω λωρίδα του αυτοκινήτου. Χμμμ λάθος! Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου θα είναι πάντοτε ακριβώς από πίσω… Κανένα νόημα. Γύρισε τους καθρέφτες έτσι ώστε να μην υπάρχει αντανάκλαση του αυτοκινήτου εξαλείφοντας κάθε ενοχλητικό και επικίνδυνο τυφλό σημείο.

4. Ο τρόπος που σπας τα αυγά

Χτυπώντας στην άκρη του μπολ ένα αυγό κάποια τσόφλια θα μείνουν και μετά άντε να τα βγάλεις. Για να το αποφύγεις αυτό χτύπα ελαφρά το αυγό στον πάγκο ή σε ένα ξύλο κοπής και στη συνέχεια άνοιξε το και με τα δύο χέρια. Κανένα ίχνος από τσόφλι!

5. Τραβάς το καζανάκι χωρίς να κλείσεις το καπάκι

Αν τραβάς το καζανάκι με το καπάκι πάνω φαντάσου όλα τα σωματίδια και τα μικρόβια που πρόκειται να εξαπλωθούν από την λεκάνη. Στον αέρα, στα ρούχα, πιθανώς και την οδοντόβουρτσά σου… Κράτα αυτήν την εικόνα στο μυαλό σου και κατέβασε το καπάκι της λεκάνης ΠΡΙΝ τραβήξεις την λαβή.

6. Ο τρόπος που τρως pizza

Πεινάς σαν τρελός/ή και θες να φας ένα λαχταριστό κομμάτι πίτσα. Την πιάνεις και όλο το τυρί ξεχειλίζει δεξιά και αριστερά. Τι φταίει; Ο τόπος που την κρατάς και… η βαρύτητα. Όταν κρατάς την πίτσα στην μέση με το ένα χέρι, το κέντρο βάρους λυγίζει την ζύμη. Για να το αποφύγεις αυτό, κράτα την πίτσα και σχημάτισε την σε σχήμα U (μην την διπλώσεις τελείως στην μέση, δεν είναι καμιά σκεπαστή πίτα), έτσι οι άκρες θα μείνουν τεντωμένες με όλο το τυρί πάνω.

7. Το άδειασμα χυμού από το κουτί

Όταν αδειάζεις χυμό από ένα κουτί, το ένστικτό σου σου λέει να κρατάς το στόμιο προς τα κάτω και κοντά στο ποτήρι. Στην πραγματικότητα με τον τρόπο αυτό το  μόνο που γίνεται -όπως πολύ καλά έχει παρατηρήσει- είναι να πιτσιλάει παντού το υγρό. Γύρνα το κουτί ανάποδα και κράτα το στόμιο προς τα πάνω για ένα ομαλό αποτέλεσμα.

8. Ο τρόπος που κρατάς το burger

Όπως με την πίτσα παραπάνω, έτσι και με το burger για να παραμείνουν όλα τα υλικά μέσα πρέπει να το κρατάς με τον σωστό τρόπο. Χρησιμοποίησε και τα δύο χέρια και στήριξε το burger όπως στην εικόνα.

9. Ο τρόπος που στεγνώνεις τα ποτήρια

Όταν  βάζεις τα πιάτα να στεγνώσουν ανάποδα το νερό λόγω βαρύτητας γλιστρά προς τα κάτω. Οκ, και μετά που πάει; Μένει εγκλωβισμένο στην βάση δίνοντας στα πιάτα μια μυρωδιά μούχλας. Για να το αποφύγεις αυτό, άφηνε τα πιάτα να στραγγίζουν στο πλάι (σε ένα σημείο με κλίση) ή κρεμασμένα από ειδική βάση ώστε να μπορεί ο αέρας να εισχωρεί παντού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + fourteen =