αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕννέα δωρεάν online πλατφόρμες για να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου (και να μαθαίνεις κάτι)

Εννέα δωρεάν online πλατφόρμες για να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου (και να μαθαίνεις κάτι)

Οι παρακάτω πλατφόρμες θα σε βοηθήσουν να τον περνάς λίγο πιο δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σου. Είναι 9 δωρεάν πλατφόρμες ιδανικές για να περνάς τον χρόνο σου και να μαθαίνεις κάτι. Αντί να… scrollάρεις άσκοπα στο Facebook ή στο Instagram.

Αν σου αρέσουν τα έργα κλασικών συγγραφέων -και όχι μόνο- μπορείς από το Project Gutenberg, για παράδειγμα, να κατεβάσεις μια επιλογή λογοτεχνικών έργων δωρεάν, ενώ στο Wattpad μπορείς να ανακαλύψεις ή ακόμη και να γράψεις εσύ το επόμενο – ίσως – λογοτεχνικό αριστούργημα!

Αν προτιμάς να ακούς αντί να διαβάζεις, μπορείς να επισκεφτείς το Digitalbook (που περιέχει επίσης ηλεκτρονικά βιβλία) ή το Audiobooks, τη λίστα αναπαραγωγής του Spotify που περιέχει άπειρες ώρες ηχογραφημένων έργων συγγραφέων

Ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία είναι και το φεστιβάλ Social Distance Festival. Μπορείς να ανεβάσεις στο διαδίκτυο μια δική σου εκδήλωση και να ενημερωθείς για τα θεάματα ή τις συναυλίες που μεταδίδονται σε συνεχή ροή ανά τον κόσμο.

Η UNESCO έχει ανοίξει την Παγκόσμια Ψηφιακή Βιβλιοθήκη World Digital Library (με περίπου 20.000 είδη, όπως, χάρτες, εικόνες και φωτογραφίες).

Σου αρέσουν τα μουσεία; Μπορείς να επισκεφτείς μέσα από το διαδίκτυο: Τα Μουσεία του Βατικανού (Ρώμη-Ιταλία) ή το Μουσείο του Λούβρου (Παρίσι-Γαλλία).

Αν θες να μάθεις νέα skills και ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για τον προγραμματισμό, ρίξε μια ματιά στο freeCodeCamp.org.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 15 =