αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕνεργοποιήθηκε ξανά το εργοστάσιο της Pepsico στο Λουτράκι- Η ονομασία του εμφιαλομένου νερού που θα παράγει

Ενεργοποιήθηκε ξανά το εργοστάσιο της Pepsico στο Λουτράκι- Η ονομασία του εμφιαλομένου νερού που θα παράγει

Μετά από 9 χρόνια σιγής οι μηχανές στην πρώην μονάδα εμφιάλωσης της PepsiCo στο Λουτράκι ξαναπαίρνουν μπρος. Αυτό επιβεβαίωσε άλλωστε και ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας από το λογαριασμό του στο Facebook πριν λίγα 24ωρα, μετά από την πρόσφατη συνάντησή του με τη Μαρία Τόκτωρ, εκπρόσωπο και μέτοχο της εταιρείας Ν.U. Aqua, η οποία έχει αγοράσει και εκσυγχρονίσει το εργοστάσιο.

Όπως σημειώνει το loutraki365.gr, το εργοστάσιο θα παράγει καταρχήν εμφιαλωμένο νερό Λουτρακίου με την ονομασία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, «Αιώνιο νερό Λουτρακίου» ενώ στα άμεσα σχέδια της N.U. Aqua, είναι και η παραγωγή, σε δεύτερο χρόνο, του αναψυκτικού Pepsi.

Kατά όσα εχουν γίνει ακόμα γνωστά, η πηγή που βρίσκεται εντός του εργοστασίου και ανήκει στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα εξακολουθήσει να ανήκει στον δήμο, ενώ η PepsiCo Hellas θα αναλάβει τη διανομή του νερού, αξιοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα.

Σε ό,τι φορά την νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία, Ν.U. Aqua, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και είναι μέλος ενός μοντέλου εταιρειών γερμανικού group που αναπτύσσει δυναμικά το χαρτοφυλάκιό του στη βιομηχανία, στις αερομεταφορές, στο real estate και στην ενέργεια. Έχει, δε, παρουσία εκτός από τη χώρα μας στην Ελβετία, στη Γερμανία, στην Κύπρο και στα Αραβικά Εμιράτα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − eight =