αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Εμείς δεν έχουμε πίεση. Πίεση έχει ένας άστεγος που ψάχνει το επόμενο γεύμα του»: Ένας σταρ του NBA είπε κάτι που πρέπει να ακούσεις

«Εμείς δεν έχουμε πίεση. Πίεση έχει ένας άστεγος που ψάχνει το επόμενο γεύμα του»: Ένας σταρ του NBA είπε κάτι που πρέπει να ακούσεις

Μπορεί να υπάρχουν στιγμές όπου το άγχος σε κυριεύει και η πίεση γίνεται πολύ έντονη. Θα το έχεις νιώσει, ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας, startupper ή freelancer. Ωστόσο, η πραγματική πίεση μάλλον βρίσκεται σε άλλους ανθρώπους. Που είναι αντιμέτωποι με ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα.

Ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς, Ντέιμιαν Λίλαρντ, ρωτήθηκε για το αν έχει πίεση στα playoffs και πώς την αντιμετωπίζει, αναμένοντας αντίπαλο στα ημιτελικά της Δύσης (Νάγκετς ή Σπερς). Και η απάντηση του ήταν πραγματικά to-the-point. Αξίζει να διαβάσεις τα λόγια του:

«Πίεση; Οχι. Εδώ παίζουμε απλά μπάσκετ. Πίεση έχει ένας άστεγος, που δεν γνωρίζει πού θα βρει το επόμενο γεύμα του. Πίεση έχει μια ανύπαντρη μητέρα, που προσπαθεί να επιβιώσει και να πληρώσει το νοίκι της. Πληρωνόμαστε αδρά για να παίξουμε σε ένα παιχνίδι. Μην το πάρετε στραβά, υπάρχουν προκλήσεις. Ομως το να λες ότι έχεις πίεση, είναι σχεδόν προσβολή απέναντι στους καθημερινούς ανθρώπους».

Damian Lillard is a real one! Respect. ?

Gepostet von NBA Buzz am Freitag, 26. April 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 11 =