αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕλληνικό ταξιδιωτικό γραφείο σταματά τα ταξίδια προς την Τουρκία- Τι αναφέρει στην ανακοίνωση του

Ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο σταματά τα ταξίδια προς την Τουρκία- Τι αναφέρει στην ανακοίνωση του

Σταματά τα ταξίδια προς την Τουρκία το ταξιδιωτικό γραφείο Zeus Travel. «Ως τουριστικός οργανισμός οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο και τους ταξιδιώτες μας ότι σταματάμε κάθε πιθανή μετακίνηση – οργανωμένο προγραμμα προς την Τουρκία» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής του πρακτορείου συμπληρώνει: «Το προσωπικό μας θα παρακινεί τον κόσμο να μην επισκέπτεται την συγκεκριμένη χώρα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Ως τουριστικός οργανισμός οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο και τους ταξιδιώτες μας ότι σταματάμε κάθε πιθανή μετακίνηση – οργανωμένο προγραμμα προς την Τουρκία .. Το προσωπικό μας θα παρακινεί τον κόσμο να μην επισκέπτεται την συγκεκριμένη χώρα .. Η συγκεκριμένη πολιτική του κράτους της Τουρκιας είναι μονίμως να δημιουργεί προβλήματα τόσο στην χώρα μας όσο και στον εισερχόμενο τουρισμό με διάφορους τρόπους ..!! Εμείς δεν θα επιδοτούμε την πολιτική αυτή ..!!

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως υπερήφανοι Έλληνες και προς τιμήν όλων όσων αυτές τις μέρες βρίσκονται στον Έβρο και στα ελληνικά νησιά … Καλή Σαρακοστή.

Θανάσης Νακάκος
Γενικός Διευθυντής Zeus Travel».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =