αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕλληνικό κανάλι θα προβάλει απόψε το ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis

Ελληνικό κανάλι θα προβάλει απόψε το ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis

Την ευκαιρία να δουν ολόκληρο το ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης για την Novartis, με ελληνικούς υπότιτλους, θα έχουν σήμερα οι τηλεθεατές. Αφού αυτό θα προβληθεί για πρώτη φορά από ελληνικό κανάλι.

Το Kontra Channel εξασφάλισε αποκλειστικά για την ελληνική τηλεόραση το ντοκιμαντέρ «La Strategia» της Ελβετικής Τηλεόρασης RSI για το παγκοσμίων διαστάσεων σκάνδαλο «Novartis».

Η μεγάλη αυτή έρευνα θα προβληθεί σήμερα, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, από τις 10 το βράδυ και αμέσως μετά έρχεται πάνελ με τη συμμετοχή, στο studio, πολιτικών και δημοσιογράφων σε μία συζήτηση που θα αναζητήσει απαντήσεις.

Στο περίφημο ντοκιμαντέρ «La Strategia» ( «Η στρατηγική» ), παρουσιάζεται η εμπεριστατωμένη έρευνα του FBI και των δημοσιογράφων της Ελβετικής Τηλεόρασης, στο οποίο μιλάνε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα προστατευόμενοι μάρτυρες ντυμένοι με κουκούλες για την προστασία της ταυτότητάς τους, πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 10 =