αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Εδώ είναι 5 ιδέες για να έχεις ένα επιπλέον εισόδημα κάθε μήνα»: Εξηγεί ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν και έγινε εκατομμυριούχος

«Εδώ είναι 5 ιδέες για να έχεις ένα επιπλέον εισόδημα κάθε μήνα»: Εξηγεί ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν και έγινε εκατομμυριούχος

Ο Jeff Lerner είναι ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Σήμερα είναι ιδρυτής και Chief Vision Officer του ENTRE Institute, μιας εκπαιδευτικής πλατφόρμας που προσέλκυσε πάνω από 200.000 χρήστες τα πρώτα τρία χρόνια λειτουργίας της. Είναι επίσης ο συγγραφέας του βιβλίου: «Unlock Your Potential: The Ultimate Guide for Creating Your Dream Life in the Modern World».

«Μέσα σε 13 χρόνια, από αποτυχημένος μουσικός έγινα αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Ένας από τους βασικούς τρόπους με τους οποίους μπόρεσα να αυξήσω τον πλούτο μου ήταν μέσα από παράλληλα projects» λέει ο ίδιος σε άρθρο του στο CNBC.

Όπως εξηγεί, τα παράλληλα projects του ήταν από το πεδίο του affiliate marketing, μέχρι την πώληση αγαθών online και το product testing. «Οχι μόνο με βοήθησαν να ξεπληρώσω χρέος σχεδόν 495.000 $, αλλά μου έδωσαν αρκετά χρήματα για να ξεκινήσω την financial education εταιρία μου, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων» τονίζει. Και παραθέτει μερικά παράλληλα projects για να έχεις επιπλέον εισόδημα κάθε μήνα. Εδώ είναι 5 ιδέες.

1. Πώληση stock φωτογραφιών

Αν αγαπάτε τη φωτογραφία ή έχετε υπέροχες φωτογραφίες, μπορείτε να πληρωθείτε για να τις δημοσιεύετε σε πλατφόρμες stock φωτογραφιών. Θα μπορούσαν να είναι ταξιδιωτικές φωτογραφίες ή απλώς καθημερινές λήψεις που έχετε ήδη αποθηκεύσει στο τηλέφωνό σας. Οι bloggers και οι online marketers αναζητούν πάντα φωτογραφίες για τους ιστότοπούς τους, που να συμβαδίζουν με τους κανονισμούς πνευματικών δικαιωμάτων. Ως αποτέλεσμα, ιστότοποι όπως το Shutterstock και το Depositphotos προσπαθούν συνεχώς να επεκτείνουν τα χαρτοφυλάκια τους με εικόνες.

«Ανάλογα με την ποσότητα, την ποιότητα και τη μοναδικότητα των φωτογραφιών σας, μπορείτε να κάνετε από $200 έως $500 το μήνα» λέει.

2. House-sitting, babysitting ή pet-sitting

Αυτός ο τομέας έχει πολύ ανταγωνισμό, αλλά είναι δυνατό να δημοσιεύσετε τις υπηρεσίες σας, να αναπτύξετε μια βάση πελατών και να αποκτήσετε φήμη με κριτικές στις πλατφόρμες που χρησιμοποιείτε ή μέσω παραπομπών και από στόμα σε στόμα. Ο στόχος είναι η διατήρηση μιας σταθερής λίστας πιστών και αξιόπιστων πελατών. Θυμήσου και το άρθρο: Μια pet sitter από την Νέα Σμύρνη μιλά στο It’s Possible.

3. User testing

Ιστότοποι όπως το UserTesting και το UserZoom σάς επιτρέπουν να κάνετε λήψη του testing software τους και να καταγράψετε τον εαυτό σας με μια webcam κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Οι πελάτες θέλουν να δουν και να σας ακούσουν να αλληλεπιδράτε με τον project τους. Εάν είστε διεξοδικοί στις δοκιμές σας και παρέχετε σχόλια που ο πελάτης θεωρεί χρήσιμα, ενδέχεται να προκύψουν ευκαιρίες για να κάνετε live δοκιμές, όπου θα μπορείτε να αλληλεπιδράσετε απευθείας με πελάτες σε πραγματικό χρόνο.

4. Πούλα πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Εάν έχετε ένα ντουλάπι με πολλά παλιά έπιπλα, συσκευές ή συλλεκτικά αντικείμενα, μπορείτε να τα ξεφορτωθείτε σε εφαρμογές όπως το OfferUp και το eBay. Μπορείτε ακόμη και να το κάνετε επαγγελματικά για άλλους και να παίρνετε μια προμήθεια. Θυμήσου και το άρθρο: Αν έχεις κάποιες από αυτές τις παλιές gaming κονσόλες στα ντουλάπια σου, μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα (ΦΩΤΟ).

5. Συγγραφή βιογραφικών

Εάν είστε το άτομο στο οποίο έρχονται οι φίλοι σας για βοήθεια για να στήσουν το βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή τους, σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια υπηρεσία σύνταξης βιογραφικών. Μπορείτε να δημοσιεύετε τις υπηρεσίες σας σε ιστότοπους όπως το Fiverr και το Upwork. Αυτή είναι ένα παράλληλο project όπου μπορείτε να αρχίσετε άμεσα, να χτίσετε πελατολόγιο και να αυξάνετε τις τιμές σας με την πάροδο του χρόνου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 12 =