αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕγκρίθηκε από το δικαστήριο το σχέδιο διάσωσης του Μαρινόπουλου

Εγκρίθηκε από το δικαστήριο το σχέδιο διάσωσης του Μαρινόπουλου

Η εξέλιξη που όλοι περίμεναν, πραγματοποιήθηκε. Εκδόθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση του δικαστηρίου για τη διάσωση της Μαρινόπουλος, η οποία ωστόσο δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια των ενδιαφερόμενων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το πρόβλημα της διαλυτικής αίρεσης παραμένει και θα συζητηθεί σε νομικό επίπεδο στη συνάντηση των εμπλεκόμενων πλευρών το απόγευμα, όπως αναφέρει το Euro2day.gr.

Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την καθυστέρηση της έκδοσης απόφασης από τη δικαιοσύνη. Και αυτό γιατί ενεργοποιήθηκε διαλυτική αίρεση της συμφωνίας, ενώ την ίδια ώρα έχει τελειώσει ήδη από τον Δεκέμβρη η ενδιάμεση χρηματοδότηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν οι εναλλακτικές σε χρόνο και χρήμα, προκειμένου να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, καθώς όλες οι πλευρές εμφανίζονται προσώρας διατεθειμένες να κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τιναχθεί στον αέρα η συμφωνία.

Είναι πλέον βέβαιο ότι μετά τις εξελίξεις θα απαιτηθεί τροποποίηση της σύμβασης, καθώς η διαλυτική αίρεση ενεργοποιείται αυτοδικαίως.

Το πρόβλημα προκύπτει καθώς θα έπρεπε μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, οπότε είναι και η καταληκτική ημερομηνία για τη συμφωνία, να έχει παρέλθει ο μήνας τριτανακοπών, σε περίπτωση που υπάρξουν, και με δεδομένο ότι φτάσαμε στις 16 Ιανουαρίου, ο χρόνος πλέον δεν αρκεί για να τρέξουν αυτές οι διαδικασίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =