αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕίχες μια κακή ημέρα; Εδώ είναι 5 τρόποι για να πατήσεις το Reset και να παραμείνεις παραγωγικός

Είχες μια κακή ημέρα; Εδώ είναι 5 τρόποι για να πατήσεις το Reset και να παραμείνεις παραγωγικός

Μια κακή ημέρα μπορεί να τύχει στον καθένα. ‘Η και περισσότερες κακές ημέρες. Είναι τότε που φθάνεις στο γραφείο και τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες. Ο Manager σου βάζει τις φωνές ή έχεις μια στοίβα με emails στα οποία πρέπει να απαντήσεις σε πολύ σύντομο χρόνο. Μπορεί να έριξες απλά τον καφέ πάνω στο πουκάμισο σου. Όλοι αυτοί είναι λόγοι για να χαλάσει η ημέρα σου.

Αν αφήσεις τα άσχημα γεγονότα να σε επηρεάσουν παραπάνω από όσο πρέπει, είναι δεδομένο ότι θα παραμείνεις σε κακό mood για παραπάνω από μια ημέρα. Το αμερικανικό inc.com παραθέτει 5 τρόπους για να πατήσεις το κουμπί Reset στο μυαλό σου και να παραμείνεις παραγωγικός.

1# Δώσε στον εαυτό σου μια μικρή ανταμοιβή: Οτιδήποτε μπορεί να σε βγάλει από τις αρνητικές σκέψεις, είναι χρήσιμο εδώ. Μπορεί να είναι μια απλή βόλτα για καφέ ή ένα γευστικό φαγητό.

2# Γέλα: Το γέλιο, ακόμα και όταν το επιδιώκεις, μπορεί να φτιάξει την διάθεση σου. Έρευνες έχουν δείξει ότι το γέλιο μειώνει το άγχος σου και αλλάζει προς το καλύτερο τη διάθεση σου. Κάποια αστεία βίντεο ή podcasts ίσως βοηθήσουν σε αυτό.

3# Απέφυγε μεγάλες αποφάσεις: Όταν είμαστε νευριασμένοι ή με κακή διάθεση γενικότερα, είναι καλό να αποφεύγουμε τις μεγάλες αποφάσεις. Πάρε τες αργότερα, όταν θα έχεις πιο καθαρό μυαλό.

4# Βρες την πηγή: Προσπάθησε να είσαι συγκεκριμένος και να εντοπίσεις το από που προέρχεται η κακή σου διάθεση. Από ποιο γεγονός ή γεγονότα. Στην συνέχεια εξέταση το αν θα μπορούσες να κάνεις κάτι διαφορετικά. Αν μιλάμε για ένα γεγονός πάνω στο οποίο δεν είχες καμία εξουσία, τότε απλά μην το σκέφτεσαι.

5# Βγες από το περιβάλλον σου: Μην μένεις κλεισμένος μέσα στους 4 τοίχους που είσαι κάθε ημέρα. Βγες έξω και επέλεξε να κάνεις χαλαρές και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Θα δεις ότι αμέσως η διάθεση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − ten =