αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Είχα ένα Honda Civic και 1.000 δολάρια στην τράπεζα»: Ο Brian Chesky μιλά για το πως ξεκίνησε την Airbnb (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είχα ένα Honda Civic και 1.000 δολάρια στην τράπεζα»: Ο Brian Chesky μιλά για το πως ξεκίνησε την Airbnb (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα είναι ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες του πλανήτη. Μιλάμε για τον συνιδρυτή και CEO της Airbnb, Brian Chesky. Και φυσικά είναι δισεκατομμυριούχος. Κατάφερε μαζί με τους άλλους δύο συνιδρυτές να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που για να πετύχει αυτή την «μετατροπή» βρέθηκε μπροστά και σε πολλές αντιδράσεις.

Τα πράγματα όμως ποτέ δεν ήταν εύκολα για τον Brian Chesky. Στο παρακάτω βίντεο περιγράφει πως ξεκίνησαν όλα. Τότε που παραιτήθηκε από τη δουλειά του, έχοντας μόλις 1.000 δολάρια στην τράπεζα. Πήρε το Honda Civic που είχε και πήγε στον Σαν Φρανσίσκο. Για να παρακολουθήσει ένα ξενοδοχειακό συνέδριο, μαζί με τον μετέπειτα συνιδρυτή της Airbnb. Εκεί βρέθηκα μπροστά σε ένα απρόσμενο σκηνικό, όπως περιγράφει ο Brian Chesky στο βίντεο. Και γεννήθηκε το Airbnb (και αυτό το περίεργο όνομα).

The Story Behind the Name Airbnb

Airbnb CEO and co-founder Brian Chesky thought of the idea for the company while trying to figure out how to pay his $1,150 rent.

Gepostet von MONEY am Freitag, 21. Dezember 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =