αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕίσαι η καλύτερη startup στη γαλάζια οικονομία; Δήλωσε συμμετοχή στο Bluegrowth Piraeus V

Είσαι η καλύτερη startup στη γαλάζια οικονομία; Δήλωσε συμμετοχή στο Bluegrowth Piraeus V

Ο πέμπτος διαγωνισμός Bluegrowth Piraeus είναι προ των πυλών. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την πρωτοβουλία του BlueGrowth υπό τη αιγίδα του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με την «Aephoria».

Η διοργάνωση χαιρετίζει την υποβολή αιτήσεων οι οποίες βρίσκονται τόσο στο στάδιο της αρχικής καινοτόμας ιδέας όσο και στη φάση του scale-up σχετικά με τη θαλάσσια οικονομία. Το call for entry θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τον Οκτώβριο, ενώ δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν εδώ.

Βασικός στόχος του BlueGrowth competition είναι να μην δοθεί απλά μία ευκαιρία παρουσίασης των ιδεών των ομάδων αλλά να δοθεί το έναυσμα για τη μετεξέλιξη της αρχικής ιδέας σε μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση μέσω μια συνεχούς διαδικασίας επώασης. Η ομάδα του BlueGrowth, μαζί με την Αειφόρια και τη «δεξαμενή» Μεντόρων θα υποστηρίξουν τις ομάδες πλήρως σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόκληση παρουσιαστεί.

Η διαδικασία ψηφοφορίας θα αναδείξει τις πιο δημοφιλείς ιδέες. Οι νικητές θα κερδίσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, πρόσβαση σε ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων της μπλε οικονομίας, ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς και φορείς,  πρόσβαση στους χώρους εργασίας και στην υποστήριξη της Αειφορίας και του BlueGrowth.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − ten =