αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕίναι κάτω των 30 ετών, επιχειρηματίες, έγιναν εκατομμυριούχοι, και έχουν μπει στην λίστα του Forbes

Είναι κάτω των 30 ετών, επιχειρηματίες, έγιναν εκατομμυριούχοι, και έχουν μπει στην λίστα του Forbes

Μπορεί στην Ελλάδα να υπάρχει μια… πιο συντηρητική άποψη, που λέει ότι για να γίνεις πετυχημένος business leader πρέπει να είσαι άνω των 45 ετών, φαίνεται όμως ότι δεν ισχύει το ίδιο και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Όπως και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες άλλωστε. Οι παρακάτω περιπτώσεις ανθρώπων, είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι στην digital εποχή μπορείς να φτάσεις στην επιχειρηματική κορυφή, ακόμα κι αν είσαι 20 χρονών, ακόμα κι αν έχεις ξεκινήσει από το δωμάτιο του σπιτιού σου.

Στην παρακάτω λίστα λοιπόν, θα δεις 25 νέους ανθρώπους που είναι επιχειρηματίες και έχουν μπει στην «νεανική» λίστα του Forbes για το 2018, στην κατηγορία Big Money. Πρόκειται, δηλαδή, για startuppers με projects αξίας άνω των 15 εκατ. δολαρίων, ενώ έχουν λάβει και χρηματοδοτήσεις. Είναι άνθρωποι κάτω των 30 ετών, επιχειρηματίες και έχουν καταφέρει να γίνουν εκατομμυριούχοι.

Φυσικά, η διαδρομή προς την κορυφή μόνο εύκολη δεν είναι. Δεν είναι τυχαίο ότι 8 στις 10 startups αποτυγχάνουν. Αυτός είναι ίσως όμως και ο στόχος, αν θέλεις να ξεχωρίσεις από την μάζα: Να είσαι μέσα στους 2/10 που θα πετύχουν. Να προσπαθήσεις να γίνεις ο καλύτερος. Όσο για το πόσο δουλεύουν οι άνθρωποι αυτοί; Όπως απάντησαν οι ίδιοι στο Forbes, το 41% αυτών εργάζεται 60 ώρες την εβδομάδα. Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες για τον κάθε ένα από αυτούς ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =