αρχικηVIRAL«Είναι δύσκολο, αλλά αν το βάλεις στόχο, μπορείς να πετύχεις ο,τι θέλεις»: Το μήνυμα του Μίλτου Τεντόγλου στους νέους (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι δύσκολο, αλλά αν το βάλεις στόχο, μπορείς να πετύχεις ο,τι θέλεις»: Το μήνυμα του Μίλτου Τεντόγλου στους νέους (ΒΙΝΤΕΟ)

Λένε ότι η επιτυχία θέλει χρόνο για να έρθει. Όχι πάντα. Αν εργαστείς σκληρά, μπορείς να τα καταφέρεις ίσως πιο σύντομα από ότι φαντάζεσαι. Κάπως έτσι ήρθαν τα πράγματα για τον Μίλτο Τεντόγλου. Ο νεαρός αθλητής στο άλμα εις μήκος, κατέκτησε το χρυσό μετάλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Βερολίνο. Με άλμα στα 8.25 μέτρα.

«Είναι δύσκολο, αλλά αν το βάλεις στόχο, μπορείς να πετύχεις ο,τι θέλεις», δήλωσε ο ίδιος λίγο μετά την επιτυχία του, στέλντας έτσι το δικό του μήνυμα στους νέους.

Και συμπλήρωσε: «Αν το κάνεις με σχέδιο και έτσι όπως πρέπει, όλα είναι δυνατά».

Ο Μίλτος Τεντόγλου ασχολήθηκε τυχαία με τον στίβο λίγο πριν γίνει 15 ετών και σε πέντε χρόνια με συστηματική δουλειά και προσπάθεια κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου. Μάλιστα, κατέγραψε και μια σημαντική πρωτιά, για Έλληνα αθλητή, με την πρώτη του συμμετοχή σε τέτοια κορυφαία διοργάνωση κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο, σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης μέχρι την ηλικία των 15 ετών ήταν παθιασμένος με το παρκούρ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =