αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε. Η κυβέρνηση κινητοποιείται»: Τι δήλωσε o εκπρόσωπος της Redstone για το Athens Alive

«Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε. Η κυβέρνηση κινητοποιείται»: Τι δήλωσε o εκπρόσωπος της Redstone για το Athens Alive

Το μεγάλο project του Athens Alive υπάρχει εδώ και καιρό στα χαρτιά, ωστόσο λίγα έχουν γίνει στην πράξη. Φαίνεται ότι τώρα ίσως θα τρέξουν οι διαδικασίες και θα ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια. Έτσι ώστε να προχωρήσει η ανάπλαση στην ευρύτερη περιοχή του ΟΑΚΑ.

Ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, απαντώντας σε ερώτηση φίλου του Παναθηναϊκού στο Twitter, εξήγησε πως στο Athens Alive είναι έτοιμοι και περιμένουν τις ενέργειες της κυβέρνησης έτσι ώστε να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα του πρότζεκτ.

Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Αλεξάντερ έγραψε «Εμείς ακόμα περιμένουμε. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε. Έχουμε βρει το ελληνικό επιχειρησιακό περιβάλλον θετικό, ενώ και η κυβέρνηση κινητοποιείται. Αυτά τα εγχειρήματα χρειάζονται χρόνο».

Υπενθυμίζεται πως το μεγαλύτερο ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι η αλλαγή του συντελεστή δόμησης. Πάντως, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και ενώ το επόμενο δίμηνο πρόκειται να είναι καθοριστικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =