αρχικηVIRAL«Είμαι πεινασμένος, είμαι ακόμη πεινασμένος»: Οι δηλώσεις του winner Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποτελούν ένα μάθημα

«Είμαι πεινασμένος, είμαι ακόμη πεινασμένος»: Οι δηλώσεις του winner Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποτελούν ένα μάθημα

Έχει φτάσει 9 φορές στην κορυφή της Ευρώπης πλέον. Το πάλι έπραξε την Κυριακή το βράδυ, κατακτώντας το τρόπαιο της Ευρωλίγκα, με την την Φενέρμπαχτσέ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι αυτό που λέμε «γεννημένος νικητής». Συνεχίζει να δουλεύει διαρκώς, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Οι δηλώσεις του αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό, αποτελούν ένα μάθημα, για όποιον θέλει να φτάσει στην κορυφή.

«Όταν ήρθα στη Φενέρμπαχτσε ήθελα να δω πόσες ώρες οι παίκτες θα περνούν στο γήπεδο. Είμαι πεινασμένος, είμαι ακόμη πεινασμένος» δήλωσε ο πετυχημένος προπονητής.

Και συνέχισε: «Περνάμε πολλές ώρες στο γήπεδο, κοιμόμαστε εκεί. Πηγαίνουμε στις 9 το πρωί και φεύγουμε στις 10 το βράδυ. Όποιος έρχεται εδώ και αγαπά το μπάσκετ, θα έχει την υποστήριξή μου. Όποιος δεν το αγαπά, θα έχει πρόβλημα».

Μπορεί τώρα να είναι ώρες γιορτής για τον ίδιο και την ομάδα, όμως ο ίδιος ήδη σκέφτεται την επόμενη κοντινή πρόκληση. Όπως είπε, χτες: «Απόψε θα γιορτάσουμε, το αξίζαμε, αλλά ακολουθούν τα playoffs της τουρκικής λίγκας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε και το πρωτάθλημα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − 3 =