αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Είμαι πατέρας και βγάζω 20.000 δολάρια τον μήνα από το σπίτι»: Ένας 50χρονος παραθέτει τις online πηγές εισοδήματος που έχει χτίσει

«Είμαι πατέρας και βγάζω 20.000 δολάρια τον μήνα από το σπίτι»: Ένας 50χρονος παραθέτει τις online πηγές εισοδήματος που έχει χτίσει

Ο Judd Albring έχει καταφέρει να χτίσει το δικό του εισόδημα, μέσω ίντερνετ. Είναι σήμερα 50 χρονών, πατέρας, και οι επαγγελματικές του δραστηριότητες μπορούν να γίνουν από το σπίτι.

Πως; Μέσα από το YouTube και το email marketing. «Στην αρχή της καριέρας μου, έκανα αρκετές δουλειές στον τομέα των πωλήσεων, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να κρατήσω μια δουλειά για πολύ λόγω του ποτού. Στα 35 μου, έγινα νηφάλιος, αλλά το να βρω δουλειά ήταν ακόμα δύσκολο γιατί έπρεπε να εξηγήσω τα χρονικά κενά στο εργασιακό μου ιστορικό, έτσι άρχισα να οδηγώ για την Uber και να καθαρίζω τα παράθυρα τα Σαββατοκύριακα για να τα βγάλω πέρα» θυμάται ο ίδιος.

Εξηγεί στο Business Insider πως ξεκίνησε να βγάζει χρήματα από το σπίτι και όλα άλλαξαν: «Το 2017, άρχισα να ψάχνω πώς να βγάλω χρήματα στο διαδίκτυο, και παράλληλα να διδάσκω τον εαυτό μου ψηφιακό μάρκετινγκ, επειδή ήθελα να βγάλω επιπλέον χρήματα από το σπίτι ενώ φροντίζω τα αγόρια μου. Η σύζυγός μου είναι δάσκαλος, γι’ αυτό έγινα ένας μπαμπάς που μένει στο σπίτι γιατί ήταν πιο λογικό οικονομικά από το να πληρώνω μία baby sitter πλήρους απασχόλησης. Από την έρευνά μου, αποφάσισα να ξεκινήσω ένα κανάλι στο YouTube».

«Τώρα, λόγω των εσόδων μου από τις διαφημίσεις και των κερδών μου ως affiliate marketer, βγάζω περισσότερα από 20.000 $ το μήνα και εργάζομαι μόνο 8 έως 10 ώρες την εβδομάδα» αποκαλύπτει.

https://www.juddalbring.com/hosted/images/36/97b83880a34414842ba075bbbff9cd/1A8A7538.jpg

Η εκτόξευση: «Δημοσίευσα το πρώτο μου βίντεο στο YouTube το 2017, αλλά δεν ήμουν σίγουρος πώς να δημιουργήσω έσοδα από αυτό Στο κανάλι μου, μοιράζομαι συμβουλές για remote εργασία, ευκαιρίες εργασίας από το σπίτι και συμβουλές affiliate marketing για να διδάξω στους ανθρώπους πώς να κερδίζουν χρήματα μέσω ίντερνετ από οπουδήποτε. Ο στόχος μου στην αρχή ήταν να βγάζω μόνο 1.000 $ επιπλέον το μήνα, αλλά τον πρώτο μου χρόνο, έβγαλα μόνο 0,13 $ από ένα βιβλίο που πρότεινα σε κάποιον. Το δεύτερο έτος, το κανάλι μου άρχισε να κερδίζει λίγα δολάρια την ημέρα από το Google AdSense καθώς ο αριθμός των συνδρομητών μου αυξανόταν. Το κανάλι μου τελικά απογειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021, αφού ένα από τα βίντεό μου έγινε viral, επειδή όλοι βρίσκονταν στο σπίτι σε lockdown λόγω πανδημίας και πολλοί αναζητούσαν τρόπους για να κερδίσουν χρήματα εξ αποστάσεως. Οι άνθρωποι με βρήκαν κυρίως από το search, αλλά κάποιοι με βρήκαν στο Facebook. Αυτό το βίντεο έφτασε τις 5,2 εκατομμύρια προβολές και τώρα έχω 304.000 συνδρομητές στο YouTube», λέει.

Και δεν σταμάτησε εκεί: «Άρχισα να βγάζω αρκετές εκατοντάδες δολάρια την ημέρα από το Πρόγραμμα συνεργατών YouTube και περισσότερα από τα προϊόντα που προτείνονται στα βίντεό μου. Στο YouTube, έγινα referrer ή κάποιος που προωθεί ένα προϊόν με αντάλλαγμα μια προμήθεια από την πώληση, για εταιρείες λογισμικού και διαδικτυακής εκπαίδευσης που βοήθησαν τους ανθρώπους να ξεκινήσουν και να αναπτύξουν διαδικτυακές επιχειρήσεις. Έγινα επίσης affiliate marketer για ιστοσελίδες εργασίας όπως το FlexJobs».

«Πρόσφατα άρχισα να κάνω review videos για το Amazon Influencer Program και αποφέρει περισσότερα από 2.000 $ το μήνα σε μόλις 60 ημέρες δημιουργώντας one-minute review videos— και δεν δείχνω καν το πρόσωπό μου» εξηγεί ο 50χρονος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αν θες να χτίσεις ένα online εισόδημα, είναι χρήσιμο να στήσεις και την δική σου email λίστα. «Συνιστώ ανεπιφύλακτα να δημιουργήσετε τη δική σας email list. Το Facebook ή οποιαδήποτε άλλη social πλατφόρμα μπορεί να σας… κλείσει όποτε θέλει. Δεν σας χρωστάνε τίποτα, αλλά εσείς είστε κάτοχος της λίστας email σας και μπορείτε να κάνετε μάρκετινγκ στο κοινό σας ανά πάσα στιγμή. Ξεκίνησα τη λίστα email μου το 2017 και χρησιμοποιώ τo “Seinfeld sequence”, που έχει να κάνει με το να αφηγηθείς την ιστορία σου, να προσθέσεις αξία και να είσαι αληθινός. 

Αυτό που δεν λειτουργεί στα email είναι να προσπαθείς να πουλήσεις μέσω του κάθε email. Όλα έχουν να κάνουν με την οικοδόμηση της γνώσης, συμπάθειας και εμπιστοσύνης. Χρησιμοποιώ την ActiveCampaign για να προγραμματίζω και να στέλνω όλα τα email μου. Στα emails μου, τα οποία αποστέλλονται σε χιλιάδες άτομα κάθε μήνα, με νέους συνδρομητές καθημερινά, μοιράζομαι τις γνώσεις μου και προτείνω διαφορετικά προϊόντα ή εκπαιδεύσεις για να βοηθήσω τους ανθρώπους να ξεκινήσουν και να αναπτύξουν μια επιχείρηση στο διαδίκτυο. Τα affiliate links μου βρίσκονται στο email και όταν ένας αναγνώστης κάνει κλικ και αγοράζει μέσω ενός link στο email μου, πληρώνομαι με προμήθεια» εξηγεί μεταξύ άλλων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 16 =