αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔύο συνιδρυτές που «σήκωσαν» 23,8 εκατ. ευρώ έρχονται στο Startup Grind Athens

Δύο συνιδρυτές που «σήκωσαν» 23,8 εκατ. ευρώ έρχονται στο Startup Grind Athens

Όταν γνωρίσει κανείς τους 2 co-founders της Hellas Direct, καταλαβαίνει αμέσως ότι τι είναι αυτό που κάνει έναν επιχειρηματία πετυχημένο. Αντισυμβατικοί, έξυπνοι, ανατρεπτικοί και τολμηροί, ο Αλέξης Πανταζής και ο Αιμίλιος Μάρκου άφησαν την Goldman Sachs για να κυνηγήσουν ένα κατά πολλούς άπιαστο όνειρο στην Ελλάδα της κρίσης. Να βγάλουν από τη μέση τους ασφαλιστικούς μεσάζοντες και να προσφέρουν φθηνότερη και ποιοτικότερη ασφάλεια στην χώρα μας.

Η Hellas Direct είναι ένα success story απ’ όπου και να το πιάσεις. Άντλησε μεγάλο ποσό χρηματοδότησης (€23,8 εκατομμύρια), δημιούργησε δεκάδες νέες θέσεις εργασίας, έχει υγιέστατα οικονομικά αποτελέσματα και μεγαλώνει διαρκώς. Η συμβολή της όμως πάει ένα βήμα παραπέρα καθώς δημιούργησε μια ολόκληρη νέα αγορά, αυτή της ψηφιακής ασφάλισης. Σε μια χώρα που η γραφειοκρατία βασιλεύει, άλλαξε τον τρόπο σκέψης πολλών Ελλήνων για το πως ο ψηφιακός μετασχηματισμός μπορεί να φέρει πραγματικά την επανάσταση σε οποιοδήποτε κλάδο και αν εφαρμοστεί, με εντυπωσιακά μάλιστα αποτελέσματα.

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου θα έχουμε λοιπόν την τιμή να απολαύσουμε στη σκηνή του Startup Grind τους συνιδρυτές που δεν μασάνε τα λόγια τους και δεν διστάζουν να καυτηριάσουν πρακτικές που ενδεχομένως βλάπτουν τα συμφέροντα των καταναλωτών. Είναι η νέα γενιά επιχειρηματιών που κάνει business αλλιώς. Ή όπως λένε και οι ίδιοι Rethink Insurance.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 2 =