αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔύο νέα προγράμματα εθελουσίας εξόδου από τον ΟΤΕ

Δύο νέα προγράμματα εθελουσίας εξόδου από τον ΟΤΕ

Δύο νέα προγράμματα εθελουσίας εξόδους ανακοίνωσε ο ΟΤΕ, κατά την πάγια τακτική του ομίλου τα τελευταία χρόνια που έχει ως στόχο τη συνεχή ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού του.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε εργαζόμενους των ΟΤΕ και COSMOTE, καθώς και στους εργαζομένους στις εταιρείες CTS, COSMOTE e-Value και GERMANOS. Ήδη έχουν σταλεί οι σχετικές ειδοποιήσεις, ενώ η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινά από σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 9 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του capital.gr, το πρώτο πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους που θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδότησης έως το τέλος του 2026. Μάλιστα για πρώτη φορά δίνεται και μπόνους 10.000 ευρώ για όσους ενταχθούν στο πρώτο πρόγραμμα με το ελάχιστο ποσό κινήτρου για την αναπλήρωση εισοδήματος έως τις 27 Απριλίου.

Το δεύτερο πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους και έμμισθους δικηγόρους που δεν βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση. Το νέο πρόγραμμα δίνει, επίσης για πρώτη φορά, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν, με ευνοϊκούς όρους και εργαζόμενοι άνω των 56 ετών, συνδυάζοντας τα στοιχεία ενός συνταξιοδοτικού και ενός ανοικτού προγράμματος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 4 =