αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔύο νέα καταστήματα στην Αττική άνοιξαν τα ΟΚ! Anytime Markets. Και θα είναι ανοιχτά ως τις 11 την νύχτα

Δύο νέα καταστήματα στην Αττική άνοιξαν τα ΟΚ! Anytime Markets. Και θα είναι ανοιχτά ως τις 11 την νύχτα

Τα OK! Anytime Markets, στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου τους, εγκαινίασαν δύο νέα καταστήματα στην περιοχή του Αμαρουσίου και της Κυψέλης, επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και διαθέτοντας πλέον 104 καταστήματα και 2 Grocery stores.

Τα καταστήματα ΟK! Anytime Markets αποτελούν μια μορφή MINI SUPER MARKET με εμβαδό 80 έως 120 τ.μ και το μείγμα των προϊόντων που διακινούν απαρτίζει από 3.500 προϊόντα από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές (γαλακτοκομικά, τρόφιμα ξηρού φορτίου, ψυγείου-κατάψυξης, οπωρολαχανικά και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και καπνικά προϊόντα, όλα στη λογική του συσκευασμένου αγαθού κατανάλωσης).

Επίσης, τα ΟK! Anytime Markets αποτελούν το μόνο πρεσβευτή στην Ελλάδα ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας, τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 8.00 πμ. έως τις 23.00 μμ., προσανατολισμένα να βρίσκονται κοντά στη γειτονιά και να καλύπτουν τις ανάγκες της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 14 =