αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔύο απλοί τρόποι για να μειώσεις το άγχος σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

Δύο απλοί τρόποι για να μειώσεις το άγχος σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

Είναι συνηθισμένο να έχεις άγχος, ακόμα και σε καθημερινή βάση. Ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας, startupper ή freelancer. Με πολύ δουλειά που πρέπει να βγει, deadlines να πιέζουν, και συγκεκριμένα αποτελέσματα που πρέπει να έρθουν. Αν αφήσεις το άγχος να φτάσει σε ανεξέλεγκτα επίπεδα, σίγουρα θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην δουλειά σου και δεν θα είσαι αποδοτικός.

Το πρακτικό ερώτημα εδώ, είναι το πως μπορεί κάποιος να καταπολεμήσει το άγχος του, όταν το δει να κάνει την εμφάνιση του. Τώρα θα δούμε δύο απλούς τρόπους που θα σου επιτρέψουν να μειώσεις το στρες μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

1# Περπάτημα: Κάνε μια βόλτα γύρω από το οικοδομικό σου τετράγωνο. Η συχνή άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσεις το μυαλό σου, να βελτιώσεις τον ύπνο και να μειώσεις την ήπια κατάθλιψη και τα συμπτώματα του άγχους. Το περπάτημα 30 λεπτών μέσα σε μια αγχωτική ημέρα συναντήσεων και τηλεφώνων, μπορεί να σε αποσυμπιέσει. Ακόμα όμως και οι 10λεπτοι περίπατοι, μπορούν επίσης να σου φέρουν μερικά καλά αποτελέσματα. Και πιο δημιουργικές ιδέες.

2# Άκου μουσική: Ναι, η μουσική μπορεί να αλλάξει την διάθεση σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Δημιούργησε την playlist που σου αρέσει, και φρόντισε να ακούς κάποια τραγούδια λίγο πριν από μια αγχωτική κατάσταση. Πριν π.χ. από ένα meeting ή ένα τηλεφώνημα. Θα δεις ότι ακόμα και οι καρδιακοί παλμοί σου θα επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − ten =