αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔωρεάν σεμινάρια της Google σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο

Δωρεάν σεμινάρια της Google σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο

Το Grow Greek Tourism Online είναι μία πρωτοβουλία της Google, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας πραγματοποιούνται εκπαιδεύσεις υπό μορφή σεμιναρίων για φοιτητές και απόφοιτους των τμημάτων τουριστικών σπουδών, διοίκησης επιχειρήσεων, marketing και πληροφορικής που θα είναι οι μελλοντικοί επαγγελματίες τουρισμού, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε βασικά εργαλεία του digital marketing.

Το περιεχόμενο των σεμιναρίων αποτελείται από πληροφορίες και βέλτιστες πρακτικές που έχουν δημιουργηθεί/εγκριθεί από την Google σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες του ψηφιακού marketing και παραδίδεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του ψηφιακού marketing.

 

Build your Personal Brand

Στο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για το τι σημαίνει “personal brand”, πως να το χτίσετε και πως θα σας βοηθήσει στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας σε συνεντεύξεις. Συγκεκριμένα θα μάθετε πως να δημιουργείτε ένα σωστό βιογραφικό, και πως να διαχειρίζεστε το προφίλ σας στο LinkedIn και το portfolio σας. Ακόμη, θα μιλήσουμε για εργαλεία τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για να βελτιώσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία.

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

18/10/2019 17:30 – 20:30 – Αίθουσα Δ23

 

Digital Marketing sessions – Ημέρες Καριέρας 2019

Εκπαιδευτείτε πάνω στo Digital Marketing μέσω των σεμιναρίων με θέμα Digital Marketing: Search, Display & Social & Build a Digital Marketing plan της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google.

  • Digital Marketing: Search, Display & Social – 12/10/2019 16:00 – 17:00 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Athens
  • Build a Digital Marketing Plan – 13/10/2019 16:00 – 17:00 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Athens

 

Κατ’ιδίαν εκπαιδεύσεις για επιχειρήσεις της Πελοποννήσου

Δωρεάν εκπαιδεύσεις ψηφιακών δεξιοτήτων για να αξιοποιήσετε τα εργαλεία του διαδικτύου αλλά και να τοποθετήσετε την επιχείρησή σας στους χάρτες και στην αναζήτηση της Google.

Μετά την υποβολή της αίτησης, ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας απο το Grow Greek Tourism Online θα έρθει σε επαφή μαζί σας προκειμένου να κλείσετε τη μέρα και την ώρα της συνάντησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Διαθέσιμο μέχρι 14/12/2019

 

Build a Digital Marketing Plan

Εκπαιδευτείτε στον σχεδιασμό ενός Digital Marketing Plan μέσω των σεμιναρίων με θέμα Build a Digital Marketing Plan της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google, τα οποία πραγματοποιούνται με την υποστήριξη Ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) 8/10/2019 11:00  – 13:00 Αίθουσα Τελετών

Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα να παρακολουθήσετε σεμινάρια εξ ολοκλήρου online. Δείτε περισσότερα στο σύνδεσμο εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =