αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔωρεάν πρόσβαση σε online μαθήματα του Coursera δίνει ο ΟΑΕΔ- Που να κάνεις αίτηση

Δωρεάν πρόσβαση σε online μαθήματα του Coursera δίνει ο ΟΑΕΔ- Που να κάνεις αίτηση

Παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59, ή έως τη συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων, η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη δωρεάν πρόσβαση ανέργων σε διαδικτυακά μαθήματα διαφορετικών ειδικοτήτων, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του ΟΑΕΔ με το Coursera. Ήδη έχουν υποβληθεί περισσότερες από 27.000 αιτήσεις.

Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για δωρεάν πρόσβαση 50.000 ανέργων σε διαδικτυακά μαθήματα διαφορετικών θεματικών ενοτήτων και ειδικοτήτων, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του ΟΑΕΔ με το Coursera.

Το πρόγραμμα θα παρέχει δωρεάν πρόσβαση στην πλατφόρμα του Coursera, έως την 15/02/2021, σε τουλάχιστον 78 σειρές μαθημάτων υποτιτλισμένων στα ελληνικά καθώς και σε επιπλέον 3.800 αγγλόφωνες σειρές μαθημάτων.

Παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης δωρεάν πιστοποιητικού παρακολούθησης από την Coursera σε όσους ωφελούμενους ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα που θα επιλέξουν.

Οι ενδιαφερόμενοι εγγεγραμμένοι άνεργοι, που διαθέτουν ενεργό δελτίο ανεργίας κατά την ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων καλούνται να υποβάλουν, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, αίτηση συμμετοχής.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ.

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Ψηφιακές Δεξιότητες → Δωρεάν κατάρτιση για ανέργους (Coursera)

Στη συνέχεια επιλέγουν «Είσοδος στην Υπηρεσία» και «Είσοδος στο Σύστημα» καταχωρώντας τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + nine =