αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔωρεάν ξεκλείδωμα για τα πατίνια της Lime την ερχόμενη εβδομάδα- Ποιοι είναι οι «μαγικοί κωδικοί»

Δωρεάν ξεκλείδωμα για τα πατίνια της Lime την ερχόμενη εβδομάδα- Ποιοι είναι οι «μαγικοί κωδικοί»

Η Lime υποστηρίζει τις δράσεις των Δήμων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο και Ηράκλειο για την ασφάλεια στην αστική κινητικότητα και την βιωσιμότητα και προσφέρει δωρεάν ξεκλείδωμα στους χρήστες της για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Η Lime στηρίζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019 (16-22 Σεπτεμβρίου), μια Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την προώθηση της ασφαλούς και βιώσιμης κινητικότητας. Η Lime συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές και τους οργανισμούς ασφαλούς οδήγησης σε όλη την Ευρώπη για να οργανώσει εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ασφάλεια και τις βέλτιστες πρακτικές.

Στους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Ρεθύμνου και Ηρακλείου όπου ήδη δραστηριοποιείται η εταιρεία, η Lime θα οργανώσει την ερχόμενη εβδομάδα τις εκδηλώσεις “First Ride”, ένα 60λεπτο σεμινάριο για τους πολίτες που οδηγούν για πρώτη φορά τα ηλεκτρικά πατίνια της εταιρείας, ώστε να μάθουν πώς να τα χρησιμοποιούν σωστά και με ασφάλεια καθώς βέλτιστες πρακτικές για σωστή οδήγηση και το παρκάρισμα.

Για να ενθαρρύνει τη χρήση πιο βιώσιμων λύσεων κινητικότητας, η Lime θα προσφέρει επίσης σε συγκεκριμένο αριθμό οδηγών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο και Ηράκλειο δωρεάν ξεκλείδωμα των πατινιών απο την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου και για όλη την εβδομάδα μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου με τη χρήση των παρακάτω κωδικών ανά πόλη:

  • Για την Αθήνα – ATHENSEMWWITHLIME
  • Για την Θεσσαλονίκη – THESSEMWWITHLIME
  • Για το Ρέθυμνο – RETHEMWWITHLIME
  • Για το Ηράκλειο- HEREMWWITHLIME
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + twenty =