αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔυνατό μπάσιμο από την Kodak: Παρουσίασε μίνι κάμερα που διαθέτει 4K και λειτουργία 360 μοιρών

Δυνατό μπάσιμο από την Kodak: Παρουσίασε μίνι κάμερα που διαθέτει 4K και λειτουργία 360 μοιρών

H ιστορική Kodak κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία της και επανέρχεται όλο και πιο δυναμικά στο προσκήνιο, προτείνοντας μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα, τα οποία σίγουρα θα λατρέψουν οι fans της φωτογραφίας και οι tech enthusiasts. Η γνωστή εταιρεία στοχεύει και στην αγορά των VR cameras παρουσιάζοντας στην CES 2017 την 4K PixPro Orbit 360.

Η Kodak PixPro ξεχωρίζει για τον compact και μινιμαλιστικό σχεδιασμό της και για την στιβαρή κατασκευή της και είναι εμφανές ότι απευθύνεται σε ένα πιο νεανικό κοινό. Όπως αναφέρει το Digitallife.gr, στα ενδότερα της κρύβει δύο ειδικούς φακούς (φέρουν σένσορες με ανάλυση στα 20MP) που μπορούν να τραβούν video & φωτογραφίες σε ανάλυση 4K και σε 360 μοίρες, ενώ μάλιστα ένα από τα ατού της θα είναι η δυνατότητα για on-the-fly uploading στο Internet και στα social media (Facebook και YouTube). Παράλληλα, η PixPro Orbit 360 διαθέτει μία memory card slot που της δίνει τη δυνατότητα να δέχεται microSD card που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 128GB σε χωρητικότητα.

Σε ότι έχει να κάνε με την συνδεσιμότητα της, η PixPro της Kodak διαθέτει Wi-Fi, Bluetooth και NFC, ενώ επιπλέον μπορεί να προσαρτηθεί στον χρήστη με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Η πρόταση της Kodak αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 με τιμή στα 499$ και σίγουρα θα αποτελέσει μία καλή λύση για τους fans των 4K VR videos.

pixpro

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − nine =