αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔρομολογείται η επιστροφή του τραμ στο Σύνταγμα. Απουσιάζει εδώ και 1 χρόνο

Δρομολογείται η επιστροφή του τραμ στο Σύνταγμα. Απουσιάζει εδώ και 1 χρόνο

Είμαστε κοντά στην επιστροφή του τραμ στο Σύνταγμα, μετά από 1 χρόνο. Σε χθεσινή συνέντευξη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, περιέγραψε τα δεδομένα.

«Το Τραμ στην πλατεία Συντάγματος θα επιστρέψει το συντομότερο, θα είμαστε πολύ σύντομα έτοιμοι να ανακοινώσουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα», τόνισε ο ίδιος.

Ο Υπουγός θύμισε πως το Τραμ δεν κάνει τέρμα στο Σύνταγμα εδώ και περίπου ένα έτος λόγω των καθιζήσεων. «Η τότε ηγεσία του Υπουργείου είχε πει πως είναι προσωρινή η διακοπή του Τραμ, όμως το προσωρινό είναι ένα έτος».

Όπως υπογράμμισε, αυτή την εποχή γίνεται επεξεργασία για την βέλτιστη τεχνική λύση, για να μπορέσει να πάει το Τραμ στο Σύνταγμα. Να θυμίσουμε πως από τον περασμένο Οκτώβριο τα δρομολόγια του Τραμ σταματούν στη στάση Κασομούλη, στον Νέο Κόσμο, αποκόπτοντας το μέσο από το κέντρο της πόλης.

Αναφορικά με τη λειτουργία των έργων επέκτασης του Τραμ και του Μετρό προς τον Πειραιά, ο Υπουργός Υποδομών αποκάλυψε ότι σύντομα θα επισκεφθεί τα εργοτάξια και μάλιστα όπως είπε «θα αναδείξουμε την προχειροδουλειά που έχει γίνει, τα έργα έχουν καθυστερήσει σε μεγάλο βαθμό, ο εμπορικός κόσμος και όλη η πόλη του Πειραιά, ταλαιπωρείται».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + eighteen =