αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δούλεψε όταν οι άλλοι δεν το κάνουν», λέει ο Grant Cardone για τις γιορτές. Εσύ τι θα επιλέξεις;

«Δούλεψε όταν οι άλλοι δεν το κάνουν», λέει ο Grant Cardone για τις γιορτές. Εσύ τι θα επιλέξεις;

Μπήκαμε στον μήνα των Χριστουγέννων. Και οι περισσότεροι σχεδιάζουν το πως θα κάνουν τις διακοπές τους, αν θα πάνε κάποια εκδρομή, πόσες εξόδους θα πραγματοποιήσουν. Όχι ακριβώς όλοι. Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Grant Cardone έχει διαφορετική άποψη. Οι ημέρες των γιορτών δεν είναι μια περίοδος… για να κάτσεις, σύμφωνα με τον ίδιο. ‘Η τουλάχιστον δεν είναι μόνο αυτό.

«Ξόδεψε τον χρόνο σου δουλεύοντας στις διακοπές, όταν κανείς άλλος δεν το κάνει», τονίζει ο Grant Cardone.

Όπως εξηγεί, αν θέλεις να αλλάξεις την κατάσταση σου προς το καλύτερο, πρέπει να δουλέψεις. «Δεν έχω κενές ημέρες» λέει ο γνωστός businessman για τον εαυτό του. Και τον πιστεύουμε. Αφού είναι γνωστή η άποψη του π.χ. και για τα Σαββατοκύριακα, τα οποία δεν πρέπει… να τα αφήνεις να πάνε χαμένα.

Ο ίδιος σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων ο περισσότερος κόσμος είναι απασχολημένος με τον Άγιο Βασίλη. Τότε είναι η στιγμή που μπορείς να αναπτυχθείς και να βγάλεις χρήματα. Επειδή κανείς άλλος δεν το κάνει.

Στην συνέντευξη που είχε δώσει ο γνωστός businessman στο It’s Possible, τον είχαμε ρωτήσει για το ποια είναι η άποψη του σχετικά με την ισσοροποία προσωπικής- επαγγελματικής ζωής. Με δεδομένο ότι ο ίδιος δουλεύει 95 ώρες την εβδομάδα. Είχε απαντήσει ανάμεσα σε άλλα: «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καν το δικό τους σκοπό- έχουν υιοθετήσει το σκοπό ενός άλλου ατόμου. Δεν στοχεύω στην ισορροπία επαγγελματικής- προσωπικής ζωής. Απλά ζω την ζωή μου. Και η ζωή μου περιλαμβάνει την δουλειά μου».

Συμπληρώνοντας: «Αν θέλεις να γίνεις πετυχημένος, πρέπει να σκέφτεσαι το πως θα τα πετύχεις όλα. Όχι να βάζεις περιορισμούς. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι «αν είμαι πλούσιους, δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος» ή «αν κάνω μια σπουδαία καριέρα, δεν θα έχω χρόνο για να γίνω καλός πατέρας». Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι λανθασμένος και ούτε η διαχείριση του χρόνου ούτε η ιδέα της ισορροπίας μπορεί να το λύσει. Σταμάτα να σκέπτεσαι με την λογική του «ή το ένα ή το άλλο», και ξεκίνα να σκέφτεσαι το πως θα τα πετύχεις όλα».

Τι λες, εσύ θα δουλέψεις φέτος τις γιορτές;

Self-made millionaire: It's not just how you work, it's when

Weekends seduce amateurs into playtime while the committed focus on advance and conquer!

Gepostet von Grant Cardone am Freitag, 22. Dezember 2017

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − one =