αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δούλεψε μόνο με ανθρώπους που το διασκεδάζεις»: 3 ιδιαίτερες συμβουλές καριέρας

«Δούλεψε μόνο με ανθρώπους που το διασκεδάζεις»: 3 ιδιαίτερες συμβουλές καριέρας

Μια εικόνα με 3 ιδιαίτερες συμβουλές καριέρας, ανέβασε στο Facebook το αμερικανικό Foundr Magazine. Και είναι ίσως αυτές που μπορούν να σε φτάσουν στην επιτυχία. «Μην πουλάς κάτι που εσύ δεν θα το αγόραζες», είναι η πρώτη συμβουλή. Και ταιριάζει με τη φράση που έχουν πει αρκετοί πετυχημένοι επιχειρηματίες, ότι εσύ πρέπει να είσαι ο «πρώτος πελάτης» σου. Αν εσύ δεν θα αγόραζες αυτό που παράγεις, τότε κανείς δεν θα το κάνει.

«Μην δουλεύεις με κανέναν που δεν σέβεσαι και θαυμάζεις», είναι η δεύτερη συμβουλή. Αν και είναι δύσκολο σε χώρες όπως η Ελλάδα, όπου οι επαγγελματικές επιλογές είναι περιορισμένες, παίζει κομβικό ρόλο. Αν ο εργοδότης σου δεν σε εμπνέει, είναι δύσκολο να φτάσεις στο 100% της απόδοσης σου. Σκέψου τους δικούς σου εργοδότες, δες σε ποιους απέδιδες καλύτερα, και θα καταλάβεις.

Συμβουλή Νο3: «Δούλεψε μόνο με ανθρώπους που το διασκεδάζεις». Ίσως η πιο ασυνήθιστη, αλλά ταυτόχρονα τόσο σημαντική. Αν είσαι σε ένα περιβάλλον με ανθρώπους που δεν περνάτε καλά, αργά ή γρήγορα αυτό θα σε φθείρει. Αντίθετα, αν το διασκεδάζεις, θα ξυπνάς κάθε πρωί με περισσότερη όρεξη για να δουλέψεις. Και τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα καλύτερα.

Three rules for a career. ?

Gepostet von Foundr Magazine am Dienstag, 4. September 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =