αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔούλεψε από οπουδήποτε: Η λίστα με τις 30 καλύτερες εταιρίες για remote εργασία

Δούλεψε από οπουδήποτε: Η λίστα με τις 30 καλύτερες εταιρίες για remote εργασία

Η τάση με την remote εργασία και τους digital νομάδες φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει. Ακόμη και πριν η πανδημία ξεριζώσει τα πάντα το 2020, όλο και περισσότεροι άνθρωποι άφηναν το παραδοσιακό 9-5 για να εργαστούν εξ αποστάσεως και να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. «Αλλά το 2020, μόνο το 5% των remote εργασιών θα μπορούσε να γίνει από οπουδήποτε. Φτάνοντας γρήγορα στο 2022, υπάρχει ένας εντελώς νέος κόσμος, όπου η εξ αποστάσεως εργασία δεν είναι μόνο όνειρο, αλλά και πραγματικότητα» σημειώνει το Forbes.

Σύμφωνα με την FlexJobs – την διάσημη πλατφόρμα που βοηθά τα άτομα που αναζητούν εργασία να βρουν remote, υβριδικές και ευέλικτες θέσεις εργασίας- η πλήρως εξ αποστάσεως εργασία έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία τρία χρόνια- και σε σύγκριση με την προ-πανδημίας εποχή.

«Καθώς κοιτάμε μπροστά, ο αναμενόμενος ρυθμός αύξησης της remote εργασίας πλήρους απασχόλησης τα επόμενα πέντε χρόνια θα έχει υπερδιπλασιαστεί από 30% σε 65%, γεγονός που θα μπορούσε να δώσει σε όσους αναζητούν εργασία πολλές ευκαιρίες να εργαστούν εξ αποστάσεως», λέει η Brie Weiler Reynolds. career services manager στο FlexJobs και στο Remote.co.

Με βάση τα στοιχεία και τα στατιστικά που έχει στα χέρια της, η Flexjobs δημοσίευσε τώρα μία λίστα με τις 30 καλύτερες εταιρίες για remote εργασία. Είναι οι εταιρίες που ανοίγουν τις περισσότερες work-from-anywhere-in-the-world θέσεις εργασίας. Για να μπουν στη λίστα, οι εταιρείες πρέπει να προσφέρουν remote θέσεις εργασίας με μηδενικούς γεωγραφικούς περιορισμούς και μηδέν χρόνο στο γραφείο. Το ενδιαφέρον είναι ότι στο παιχνίδι έχουν μπει επιχειρήσεις από διάφορα πεδία, και οι remote θέσεις αφορούν πολλές διαφορετικές ειδικότητες.

Εδώ είναι το TOP-30

1. Wikimedia Foundation

2. Achieve Test Prep

3. Coalition Technologies

4. Chainlink Labs

5. Elastic.co

6. Cactus Communications

7. Hopin

8. Toptal

9. Automattic

10. SelfDecode

11. ModSquad

12. Deel

13. Study.com

14. Kraken

15. Protocol Labs

16. GitLab

17. DreamView Inc.

18. Chili Piper

19. GitHub

20. Mango Languages

21. Quora

22. Canonical

23. InVision

24. Superside

25. Cambridge Proofreading & Editing

26. LATOKEN

27. Platform.sh

28. Venga Global

29. Andela

30. Sourcegraph

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + three =