αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δουλεύω από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά. Και τα Σαββατοκύριακα»: Ο Steve Jobs είχε παραθέσει μερικά «μυστικά» της επιτυχίας του το 1997

«Δουλεύω από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά. Και τα Σαββατοκύριακα»: Ο Steve Jobs είχε παραθέσει μερικά «μυστικά» της επιτυχίας του το 1997

Το μακρινό 1997, ο Steve Jobs μίλαγε στο CNBC για την επιστροφή του στο «τιμόνι» της Apple, η οποία είχε πραγματοποιηθεί περίπου ένα χρόνο πριν. Τότε ο Jobs είχε παραθέσει μερικά από τα «μυστικά» της επιτυχίας του, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση του, ότι η Apple μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να φτάσει πάλι στην κορυφή. Eκείνη την περίοδο η αμερικανική εταιρία ήταν ιδιαίτερα «στριμωγμένη».

«Δουλεύω πολύ σκληρά. Όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Αλλά είμαι ένας από αυτούς. Το αμάξι μου είναι εκεί πολύ νωρίς, και παραμένει στο πάρκινγκ [της Apple] ως πολύ αργά. Και τα Σαββατοκύριακα», τόνιζε ο Steve Jobs.

Σημειώνοντας ωστόσο, ότι για τον ίδιο έχει επίσης μεγάλη αξία ο χρόνος που περνά με την οικογένεια του. Ο Steve Jobs εξηγούσε, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ότι θέλει να δει την Apple να ανεβαίνει ξανά. «Ξεκίνησα την εταιρία μαζί με τον Steve Wozniak στο γκαράζ των γονιών μου, πριν από 22 χρόνια. Υπάρχει πάντα χώρος στην καρδιά μου για αυτή» εκμυστηρεύεται.

Λέει και κάτι ακόμα σημαντικό που πρέπει να κρατήσουμε. «Οι άνθρωποι που είναι πραγματικά καλοί, θέλουν να δουλέψουν με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορούν να βρουν. Ακόμα και με ανθρώπους που είναι καλύτεροι από τους ίδιους». Όπως εξηγούσε το 1997 ο Jobs, μόνο αν δουλεύεις με άτομα που είναι καλύτερα από εσένα, μπορείς να αναπτυχθείς.

Steve Jobs was committed to turn apple around in 1997

Watch Steve Jobs passionately defend his commitment to Apple in 1997.

Gepostet von CNBC am Samstag, 28. April 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 10 =