αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔουλεύοντας remote για 3 ημέρες την εβδομάδα: Πάνω από το 80% η αποδοχή του υβριδικού μοντέλου στη Eurobank

Δουλεύοντας remote για 3 ημέρες την εβδομάδα: Πάνω από το 80% η αποδοχή του υβριδικού μοντέλου στη Eurobank

Στις 24 Ιουνίου ξεκίνησε το υβριδικό μοντέλο εργασίας στη Eurobank, το οποίο δίνει τη δυνατότητα επιλογής της τηλεργασίας για δύο έως τρεις φορές ημέρες την εβδομάδα. Το ποσοστό αποδοχής από τους εργαζόμενους που μπορούσαν να ενταχθούν σε αυτό το πρόγραμμα εργασίας ξεπερνά το 80%, όπως μεταδίδει το Capital.gr.

Το υβριδικό αυτό μοντέλο εργασίας, το οποίο ονομάζεται “Work@Home-Work on Premises” αφορά σε αφορά όλους τους εργαζομένους στην Τράπεζα και τις θυγατρικές του ομίλου, με εξαίρεση το δίκτυο των καταστημάτων και τις μονάδες του private banking, όπου δηλαδή υπάρχει φυσική επαφή με τον πελάτη. Δηλαδή αφορά περίπου 3.700 εργαζομένους, αριθμός που αντιστοιχεί πάνω από το 60% της Eurobank που μπορεί να επιλέξει να εργάζεται από το σπίτι και το γραφείο.

Μέχρι σήμερα, το 81% του συνόλου των εργαζομένων που είχαν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν το υβριδικό μοντέλο εργασίας το έχουν υιοθετήσει. Το εύρος συμμετοχής ανά γενική διεύθυνση κυμαίνεται μεταξύ 75% και 95%.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + thirteen =