αρχικηVIRALΔιανομέας «άρπαξε» 14 iPhone αξίας 23.000 ευρώ που θα πήγαινε παραγγελίες

Διανομέας «άρπαξε» 14 iPhone αξίας 23.000 ευρώ που θα πήγαινε παραγγελίες

Μία απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στην Κίνα, όπου διανομέας αποφάσισε τελικά να το σκάσει και να πουλήσει μετά 14 iPhone 12 Pro Max αξίας 23.000 ευρώ. Ο πονηρός διανομέας, με το όνομα Tang, σκέφτηκε να ακυρώσει τις παραγγελίες που είχαν γίνει στην εταιρεία που δούλευε και να πάρει αυτός τις συσκευές.

Μία συνηθισμένη μέρα στη δουλειά λοιπόν, ο Tang είχε να παραδώσει 14 ολοκαίνουργια iPhone 12 Pro Max, συνολικής αξίας περίπου 23.000 ευρώ (CNY 180,000). Όμως, τελικά αποφάσισε να πληρώσει ενάμιση ευρώ (για τη δουλειά του) και να ακυρώσει τις παραγγελίες. Στη συνέχεια πήρε τις συσκευές και απλά εξαφανίστηκε.

Για λίγο, ο διανομέας είχε τη ζωή που ονειρεύτηκε. Το ένα iPhone 12 Pro Max το κράτησε για τον εαυτό του, με ένα ξεχρέωσε ένα χρέος που είχε, ενώ άλλα δύο τα πούλησε για 1.220 ευρώ και 900 ευρώ αντίστοιχα. Ο Tang όμως πίστευε ότι έπιασε το Τζόκερ, αφού τα λεφτά τα ξόδεψε σε shopping. Μάλιστα, νοίκιασε και μία ολοκαίνουργια BMW για να κυκλοφορεί.

Προφανώς, ο διανομέας δε μπόρεσε να χαρεί για πολύ αυτή του τη νέα, πολυτελέστατη ζωή. Οι αστυνομικοί τον έπιασαν και αναγκάστηκε να παραδώσει τα υπόλοιπα iPhone 12 Pro Max που είχε. Τώρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσει το νόμο. Η Apple όχι μόνο έβαλε τον διανομέα στη μαύρη λίστα της, αλλά διέκοψε και τη συνεργασία της με το κατάστημα. Οπότε, σίγουρα ο Tang θα έχει να αντιμετωπίσει και τις καταγγελίες του καταστήματος.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =