αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔιαθέσιμη σε 125 χώρες η offline παρακολούθηση βίντεο στο YouTube- Τι γίνεται με την Ελλάδα

Διαθέσιμη σε 125 χώρες η offline παρακολούθηση βίντεο στο YouTube- Τι γίνεται με την Ελλάδα

Η δυνατότητα παρακολούθησης offline videos από την υπηρεσία YouTube, δηλαδή όταν η συσκευή σου δεν είναι συνδεδεμένη σε κάποιο δίκτυο WiFi ή κινητής τηλεφωνίας, προσφέρεται σε ορισμένες χώρες από το 2014. Η Google, όμως, αποφάσισε να εξαπλωθεί αυτή η δυνατότητα σε επιπλέον 125 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στο εξής, οι χρήστες αυτών των χωρών (ως επί το πλείστον αναπτυσσόμενες χώρες που δεν έχουν πρόσβαση σε γρήγορα δίκτυα και γρήγορες συνδέσεις) θα μπορούν να κατεβάζουν τα videos που επιθυμούν στις φορητές συσκευές τους για να τα παρακολουθούν ακόμη και όταν βρίσκονται offline. Τα videos είναι διαθέσιμα μόνο σε φορητές συσκευές και παραμένουν διαθέσιμα μόνο για 48 ώρες, εκτός αν στο μεταξύ ο χρήστης έχει βρεθεί και πάλι εντός δικτύου. Σε περίπτωση που διακοπεί το download για οποιονδήποτε λόγο, τότε θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε όταν βρεθεί και πάλι εντός δικτύου.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τις χώρες στις οποίες επιτρέπεται το κατέβασμα των YouTube videos εδώ. Η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται, αλλά δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε τη δυνατότητα αυτή και στα μέρη μας.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − six =